Какво представлява азиатски хендикап?

Scorebg.com » Статии » Какво представлява азиатски хендикап?

Здравейте,
Реших да напиша тази статия основно за тези който се плашат от азиатския хендикап и/или им се вижда прекалено сложен. Истината е, че азиатския хендикап дава повече възможности за по-добри печалби и минимализиране на загубите. Ако залагате професионално, трябва да познавате добре всички форми на залагане.

Какво същност представлява азиатския хендикап?

Във всяка една спортна среща има отбор, който предполагаемо е по неизгодната позиция от другия. За букмейкъра може това да отбора “А”, за Вас може да не е точно той. В случая по-важното кой е фаворита за букмейкъра и кой аутсайдера, все пак той определя коефициентите.

Азиатския хендикап за фаворита е обозначен с “-“, докато този за аутсайдера е с “+”

Например: Играят Барселона и Манчестър Юн.
Искате да заложите на Барселона, но имате известни резерви дали мачът няма да свърши равен. Азиатския Ви залог трябва да изглежда Барселона 0, ако пък искате да заложите за Манчестър Юн и равенството да е изключено като вариант Вашият залог трябва да изглежда
Манчестър Юн 0. Този пример при сравнително изравнени възможности на отборите.

Колкото е по-голяма разликата в класите и възможностите между фаворита и аутсайдера, толкова по-голям брой голове се дава като начален старт на аутсайдера.

Колкото и невероятно да звучи общо взето това е азиатския хендикап. Останалите възможности можете да видите в таблицата по-долу или тук
И винаги спазвайте основното правило:

“Никога не залагайте това, което не можете да загубите!”

Азиатски хендикап

азиатски хендикап

Азиатски хендикап с знак “-“

Азиатски хендикап с знак  “+”
Азиатски хендикап+


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *