Банката – управление на парите при залагане

Scorebg.com » Статии » Банката – управление на парите при залагане

Банката

Най-важното нещо, когато става дума за спортни залагания със сигурност е вашата банка. Това са парите с който можете да си позволите да играете.

Важно: Това са парите който не са ви необходимо за друго нещо!!!

Без значение по каква система играете, е желателно да структурирате вашата банка по-следния начин:

Първо, трябва да разделите вашата банка на 4 равни части(блока). По този начин, вие рискувате САМО 25 % от цялата си сума с която разполагате и защитавате останала си част, ако в изпаднете в лоша серия.

Ето един пример, как трябва да изглежда вашата банка: Предполагаме, че имате 1000 лв с който искате да залагате на различни спортни събития. Така че, разделяме банката на 4 х 250 лв.

След, успеем да удвойм първата част от 250 лв може да го добавим към наличната сума. Сега вече имаме 1000+250=1250 лв. Отново правим разбивка на 4 части. Сега вече разполагаме с 4 части по 312.50 лв, което позволява да правим по-високи залози. Когато успеете да удвойте и тази част направете същото.

Вече ще разполагате с 4 части по 390,63 (1250+312.5)/4

Какво трябва да направим, ако изгубим първия си блок?

Точно обратно на това което правим при печеливша серия. Ако загубим първата част от 250 лв от 1000 лв в банката, ще ни останат 3×250 лв. Тези 750 лв трябва да ги преструктурираме в 4 части от 187.50 лв. Извод: Когато печелим, увеличаваме своята банка, когато губим я намаляме. Това е може би най-важното нещо.

Това управление е много важно и много мощно. Използвайте го, за да изградите солидна банка в дългосрочен план.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *