Спортинг – Виляреал

Scorebg.com » Спортинг – Виляреал

Прогноза за Спортинг – Виляреал

 

Спортинг

Спортинг се наслаждава на все по-добрите си изяви на своя „Жозе Алваладе“ като триумфира срещу цели 7 от последните си 9 госта. Най-много суперлативи потеглиха в посока на централния нападател на тима, който е добре известен по целия свят, Бас Дост.

Той наниза 3 гола в рамките на последните 5 кръга и е в много добро състояние. Точно холандецът ще е и основната заплаха за вратата на Виляреал. Когато става на въпрос за съперничества с испанци обаче, Спортинг няма много поводи за радост след като загуби 7 от 9-те си такива, проведени на разменено гостуване.

Точно поради това „лъвовете“ ще погледнат на домакинството с Виляреал като такова, което е задължително за спечелване. Неотдавна бяха в една безумно силна серия от поредни победи на „Жозе Алваладе“, изразяваща се в спечелването на 6 поредни сблъсъка като средно бележеха по над 3 гола в противниковата врата. Тя беше прекъсната в домакинството на Порто, в което гол така и не падна, а малко след това вечният съперник от Бенфика се озова първия гост, който през тази година си тръгна като победител от споменатия стадион.

Виляреал

Виляреал продължава да е безкрайно отчайващ при излизанията си от „Ел Мадригал“. Не е пресилено да се каже, че през този сезон отборът е такъв и на собствения стадион, но добре, че все пак са изявите му на него, защото в противен случай щеше да е последен в Примера и да е отпаднал рано-рано от „Лига Европа“. Вече 13 поредни са гостуванията на испанците, в които те нямат нито една победа, а не е ясно докога тази толкова тежка за тях серия ще продължи.

Още по-лошите новини за тима идват и от това, че вече все по-рядко намира път към противниковата врата когато гостува. Без Тригерос, Бруно и Хауме Коста Виляреал за сетен път испанците ще са отчайващи и ще бъдат не само победени, а и тотално надиграни от португалския съперник.

лига: УЕФА – Лига Европа
среща: Спортинг – Виляреал
прогноза: Спортинг
коефициент:2.30 от МелБет
Статус:Загубен

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *