Сантос – Гремио

Scorebg.com » Сантос – Гремио

Обоснована прогноза за Сантос – Гремио
Бразилия - Камеонато Бразилиеро - Серия В

Гремио

Сантос и Гремио са сред емблематичните тимове за бразилския футбол. През тази година ролята им в първенството е коренно различна – Сантос остава на заден план, докато Гремио е много, много близо до върха. Въпреки цялостно неуспешните си изяви и натрупаните цели 8 поражения, което значи, че Сантос все още има повече поражения, отколкото победи, тимът намери някакъв начин да стигне до прогрес и да запише три последователни победи в последните кръгове, за да се изкачи до 10-та позиция.

Същите тези победи бяха дори още по-значими на фона на това, че бяха постигнати без нито едно инкасирано попадение, като освен това тимът бележеше средно по над два гола на двубой. Въпреки казаното дотук и силните изяви от последните седмици, Сантос остава един от слабите домакини в лигата и то при положение, че домакинското предимство има много, много голяма роля в бразилския елит.

Гремио

Гремио от своя страна е един от двата тима в лигата, в чиито всички 10 гостувания от началото на сезона са паднали общо едва 14 гола – 8 реализирани и 6 инкасирани. Въпреки тази меко казано ниска резултатност тимът е 4-ият най-силен гост в цялото първенство като в това отношение отстъпва само на Сао Пауло, Интернасионал и Палмейрас. Със сигурност Сантос си спомня с много мрачни чувства последната среща с Гремио, която беше загубена с 5:1.

Всеки от предишните три случая, в които двата тима се срещнаха, неизменно налице беше развръзка с под 2.5 гола. Ниската резултатност е нещо обичайно за съперничеството между двата тима, които много рядко стигат до някакви зрелищни развръзки при директните си срещи.

Измина много дълго време от последния случай, в който Сантос завърши наравно, така че една подялба на точките въобще няма да е изненадваща при 0:0 или 1:1. След като нанесоха изобилие от точни удари в последния кръг, двата тима сякаш изчерпаха попаденията си и тук ще преминат към другата крайност.

лига: Бразилия – Серия А
среща: Сантос – Гремио
прогноза: Ппод 2.5 гола
коефициент: 1.45 от efbet

Статус: Спечелен

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *