Сампдория – Болоня

Scorebg.com » Сампдория – Болоня
Сампдория - Болоня

Прогноза за Сампдория – Болоня

Намиращите се в толкова слабо състояние тимове на Сампдория и Болоня най-накрая имат много добра възможност да стигнат до победа. Нито един от тях не намери начин да триумфира в който и да било от последните 5 двубоя.

Сампдория

След трите последователни срещи на Сампдория, в които головете заваляха и неизменно се стигаше до над 2.5 гола, най-накрая тимът премина към другата крайност, завършвайки при 1:1 в гостуването си на Дженоа миналата седмица. Най-накрая за по-дълъг период от време Сампдория ще стигне до поредица от срещи с малко голове.

Още повече, че тимът въобще не е сред най-силните домакини в лигата дори напротив. Сампдория е един от отборите в Серия А, в чиито домакинства падат най-малко голове – едва 14. С по-малко по този показател са едва два – Удинезе и Каляри. Болоня на свой ред много трудно вкарва при визитите си като го стори едва 4 пъти в 6-те си излизания от дома. Изненадващо е това, че през последния месец тимът записа 4 поредни срещи едновременно с вкарване на гол от страна и на двата тима, и на над 2.5. От 2016-а насам като цяло падат много голове в споровете между Сампдория и Болоня като 3 от 5-те подобни случая приключиха с над 2.5 гола.

Болоня

Нито един от двата отбора няма контузени футболисти, така че те ще могат да демонстрират най-доброто от възможностите си. Въпреки това в този толкова ключов за всеки от тях момент, в който получават възможност да излязат на победната серия, ще прибегнат до по-дефанзивни действия.

И при всичките тези голове през последния месец, Сампдория и Болоня ще проведат съперничеството си по различен начин и това му издание ще е много скучно като освен голове, няма да има и особено количество положения.

лига: Италия – Серия А
среща: Сампдория – Болоня
прогноза:под 2.5 гола
коефициент:1.70 от букмейкър winbet
Статус:Печели

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *