ПСВ Айндховен – Екселсиор

Scorebg.com » ПСВ Айндховен – Екселсиор

Прогноза за ПСВ Айндховен – Екселсиор

Netherlands - Eredivisie

Прогноза Холандия – Ередивизия

ПСВ Айндховен прави истински фурор през сезона и въпреки това вече е съвсем близо до останалите претенденти за титлата. Вчерашната победа на Фейенорд над Венло доближи ротердамци на 7 точки от върха, но въпреки това не те, а Аякс са основници съперници за върха. Отборът на Марк Ван Бомел е безпогрешен на своя „Филипс Щадион“ като спечели всяка от 7-те си срещи в Ередивизи при изумителната голова разлика от 27:1.

СВ Айндховен

Безкрайно трудно ще е за гостите от Екселсиор да се противопоставят на този толкова силен съперник на този непревземаем стадион точно в този миг. Макар това домакинство да идва след тежка загуба от Фейенорд отборът на ПСВ ще се завърне в най-кратък срок към най-силните си изяви. Има страшно много първокласни футболисти в този състав, които едва ли ще се запазят един до друг в рамките на следващите месеци.

След провала в последния кръг ПСВ Айндховен ще е твърдо решен да изнесе най-силната си продукция през сезона и да разгроми следващия си съперник.

Екселсиор

Екселсиор в никакъв случай не е от отборите, които са способни да се отбраняват. Дълго време този отбор беше един от най-резултатните в първенството. Все още феновете на Екселсиор са сред онези, които са станали свидетели на най-много попадения през сезона като точно 56 са головете в сблъсъците на техния тим. Изненадващо е това, че от 2017-а година и трите двубоя между ПСВ и Екселсиор са завършили с малко голове – винаги с под 3.5.

ПСВ Айндховен ще бъде в ролята на Фейенорд от вчерашния двубой като ще демонстрира сериозно превъзходство над съперника си и ще стигне до разгромна победа. От края на октомври насам всеки от 5-те си двубоя Екселсиор завърши с над 2.5 гола. ПСВ ще разгърне най-доброто от себе си, за да стигне до една от най-убедителните си прогнози през сезона.

лига: Холандия – Ередивизия
среща: ПСВ Айндховен – Екселсиор
прогноза: Над 3.5 гола
коефициент:1.50 от winbet
Статус:?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *