Прогнози за Евро 2020

Scorebg.com » Прогнози за Евро 2020

Италия – Австрия

11 поредни станаха двубоите на Италия, които са спечелени. Последният съперник, който се противопостави подобаващо и не допусна загуба срещу “Скуадрата” беше Холандия в двубой от турнира “Лига на нациите”. Италия стоеше много добре на терена по време и на трите си двубоя от своята група тук. Още от първия загатна, че ще има амбиции към нещо голямо, печелейки с лекота с 3:0 над Турция.

Последваха победи над Швейцария и Уелс, за да спечелят безапелационно групата си. Те играят с 4-3-3, което до голяма степен е изненадващо. Австрия е с 4-3-2-1 и със сигурност ще стои много добре в средата на терена, а това ще попречи на Италия да вземе лесен триумф.

прогноза: под 2.5 гола @ 1.80

Уелс – Дания

Уелс изнася славни двубои, за да погледне към нов такъв в този 1/8-финал. Отборът играе на пръв поглед разкрепостено на фона на формацията му 3-4-3, но всъщност много рядко създава изобилие от шансове за гол пред противниковата врата.

Срещу Италия си пролича, че стигне ли се до голям сблъсък, той просто се прибира в собствената половина и поглежда към това да не инкасира гол максимално дълго.

Нещо подобно ще се случи и срещу Дания с разликата, че тук преимуществото на опонента няма да е толкова внушително, колкото беше срещу Италия. Стигне ли се до дузпи, Уелс ще има преимущество и ще се наложи.

 

прогноза: Уелс да се класира след дузпи @ 11.00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *