Прогноза Южна Корея – Германия

Scorebg.com » Прогноза Южна Корея – Германия

Южна Корея – Германия

Южна Корея - Германия

Обоснована прогноза за Южна Корея – Германия

Южнокорейците още с влизането си в тази група бяха в позицията на тотален аутсайдер и всички тези предвиждания напълно се оправдаха. Още след изминаването на първите два кръга от групата е ясно, че те са аут от надпреварата, така че предстоящите 90 минути няма да са с особено значение за тях по отношение на класиране или друг голям подвиг.

Групата

Точно тук обаче те ще демонстрират една от характерните за азиатските народни черти от характера – непрестанна борбеност, която видяхме и в изминалите два двубоя, макар резултатите да не се оказаха положителни.

Кой ли обаче е очаквал нещо голямо от Южна Корея в тази толкова тежка група – в компанията на топ-фаворита (Германия), чието участие в 1/8 финалите все още стои под известна въпросителна, забележителния тим на Мексико и коравия шведски такъв. Несъмнено последната позиция им беше определяна като едва ли не задължителна.

В оставащите 90 минути само от изявите им зависи дали все пак ще успеят да хвърлят топ-сензация в надпреварата, като спънат германците и ги оставят извън 1/8 финалите или пък ще доставят удоволствие на неутралните зрители, желаещи неистово да видят титаничното противопоставяне на „Бундестина” със „Селесао“, което се очертава.

Южна Корея

Все пак Шин Тае-Йонг (треньорът на Южна Корея) направи някакъв опит да въведе своя тим във вид като в първата среща излезе с 4-3-3, което се оказа неуспех, а след това пробва с 4-4-2, което също не донесе желания резултат. И въпреки всичко в никакъв случай неговите момчета не бяха в ролята на боксова круша, като в една от другите групи (където Панама вече инкасира 9 гола във вратата си). И въпреки че са тотално отписвани за задаващото се противопоставяне, южнокорейците изобщо няма да са фигуранти. И в този случай те ще демонстрират много добра организираност в отбрана, което се видя, че се явява проблем за немците.

Точно във втората си изява на Мондиала – срещу Швеция те попаднаха в аналогично положение и едва не отпаднаха, като триумфираха до голяма степен благодарение не само на несъмнено високото качество на изпълнението на пряк свободния удар на Тони Кроос, а и на редица други фактори. И тези няколко секунди, които на практика се оказаха разликата между сълците и смеха, между триумфа и падението за целия немски народ, се превърнаха в страшно значими и за всички останали национални тимове.

Германия

Отчитайки събитията обобщаваме, че в 22.43ч. (наше време) на 23.06 когато се играеше сблъсъкът Германия – Швеция при заформящото се реми, всички букмейкъри спряха да приемат залози за това немците да спечелят титлата, а само три часа по-рано точно „Бундестима” беше определян за втория най-сериозен фаворит за отличието. Кроос остави надеждите им живи, но с такива изяви, получилият се резултат е равносилен на прах в очите на феновете.

Германия няма нужните аргументи да се изяви и да триумфира с титлата, макар да е много близо до преодоляването на груповата фаза. Излезе ли срещу топ-фаворита (Бразилия) както се и заформя, няма да се стигне до нищо друго освен премазване на немците, макар не и толкова изразително колкото те го сториха в обратна посока преди 4 години.

Льов направи някакъв плах опит да промени безличния облик на тима си, оставяйки Йозил на пейката. Нарочен за виновник за провала срещу Мексико, той изобщо не взе участие в спора с шведите и това едва не изигра крайно неприятна шега на тима. Един от светлите лъчи за Льов са включванията на Бранд от пейката, като и в първия, и във втория случай, след влизането си той се превърна в сериозна заплаха за противника, като уцели и две греди с удари от дистанция.

Прогнозата

Точно ударите от голямо разстояние в сблъсъка с Южна Корея могат да се превърнат в голямо „оръжие” за немците, които обаче няма да го използват и ще се въвлекат в сериозни неприятности. Така както са отписвани от всички, южнокорейците няма да са чак толкова далеч от това да хвърлят една от най-големите сензации на първенството. Добре организираната им игра в дефанзивен план ще създаде страшно много неприятности за „Бундестима“, който няма типичен голмайстор, а Вернер по никакъв начин не спада към тази група.

Южна Корея ще направи най-силната си среща на Мондиала и ще ограничи шансовете за реализиране на гол пред противника. Много трудно в този сблъсък може да се стигне до разгромен триумф за немците с предвижданите 4:0, 5:0 преди първия съдийски сигнал, а прогнозата за малко голове се дава с много добър коефициент.

Двубой:Южна Корея – Германия
прогноза: под 3.5 гола
Коефициент: 1.65 в любимия ви букмейкър

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *