Прогноза Малага – Борусия Дортмунд

Прогноза за футболната среща от четвърт финалите на Шампионска Лига, между отборите на Малага – Борусия Дортмунд. Прогноза за победа на и прогноза с азиатски хендикап

Scorebg.com » Прогноза Малага – Борусия Дортмунд

Обоснована прогноза за Малага – Борусия Дортмунд

Мачовете от четвърт финалите на Шампионска Лига сезон 2012/2013 станаха известни на 15 март, когато бяха изтеглени двойките. Едната от тях е двубоят между дебютантът в най-престижният клубен турнир – Малага и игралият според мнозина най-добър футбол през това издание на Шампионска Лига – немски шампион Борусия (Дортмунд). Да разгледаме моментната форма на двата отбора.
Малага определено изпитва трудности през последните пет мача, през който записа едва само една победа, две равенства и две загуби. В момента отборът изостава само на точка от четвъртото място, заемано от Реал Сосиедат, което дава шанс за влизане в Шампионска Лига, след изиграване на квалификации.
Гостът в този мач Борусия (Дортмунд) се представя далеч по-убедително в първенството, макар и почти сигурно ще трябва отстъпи шампионската титла на прекрасно представящия се в Бундеслигата и Шампионска Лига отбор на Байерн (Мюнхен). През последните пет мача, отборът от Дортмунд постига 3 победи, записа едно равенство и една загуба.


Сега е време да погледнем и представянето на отборите в Шампионската Лига. Борусия (Дортмунд) успя да премине сочената за най-трудна група D, където компания им правиха предварително сочените за фаворити за спечелването на този турнир – Реал Мадрид и много милионната селекция на Манчестър Сити. Не само, че успяха да преминат тази група, но заеха първото място с цели 14 точки.

Малага също успя да спечели първото място в своята група С, която определено може да бъде определена като по-“лесна”. Компания Малага в тази група правиха Милан, Зенит и Андерлехт. Въпреки всичко както вече споменахме Малага е абсолютен дебютант, а известен фактът че отборите с повече опит определено имат повече шанс. Нашето мнение е, че това в абсолютния максимум който може да постигне испанския отбор и затова прогнозата ни е за победа на Борусия (Дортмунд) при коефициент 2.20 футболен залог, а за феновете на азиатския хендикап малко по-“консервативна” прогноза Борусия (Дортмунд) -0.25 при 1.85 футболен залог

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *