Прогноза за Шефилд Юнайтед – Уулвърхямптън

Scorebg.com » Прогноза за Шефилд Юнайтед – Уулвърхямптън

Шефилд Юнайтед – Уулвърхямптън

Шефилд Юнайтед потегля с амбиции да повтори силните си изяви от миналия сезон. През него до последно отборът имаше поглед към 7-та позиция, която в крайна сметка остави своя притежател невъзнаграден. Уулвърхямптън я зае, но малко след изиграването на последния кръг се проведе и финала за ФА къп, който изненадващо беше спечелен от Арсенал срещу Манчестър Сити и така автоматично „артилеристите“, които бяха 8-и в крайното класиране, взеха последната квота за европейските турнири за сметка на „вълците“.

Точно насреща на Шефилд Юнайтед се явява отборът на Нуно Еспирито още в първия кръг. В никакъв случай стадионът на „остриетата“ няма да е негостоприемен за Уулвърхямптън, който продължава за пореден сезон без да прави големи трансфери. Това е изненадващо на фона на афишираните амбиции на тима в най-скоро време даже да се бори за титлата, което беше като нещо смехотворно.

Няма как без привличането на нови футболисти и то на такива от най-висока класа Уулвс даже и да погледне към подобно нещо. Отборът се раздели с десния си флангови футболист Дохърти, който беше един от най-дейните през последните месеци, така че със сигурност няма да е особено впечатляващ през следващите седмици. Не се вижда как точно Шефилд Юнайтед и Уулвърхямптън ще сътворят футболен спектакъл и то още в първия уикенд на новия сезон.

прогноза: под 2.5 @ 1.65

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *