Прогноза за Чехия – Косово

Scorebg.com » Прогноза за Чехия – Косово

Футболна прогноза за Чехия – Косово

Чехия

Чехите на Силхави играят все по-плах футбол и не се очертават добри времена за тях, въпреки че имат един-двама футболисти, които са способни да направят разликата в такива двубои. За тяхно най-голямо съжаление най-важният от тях – този, който много добре нагледно видяхме с какви умения разполага – Патрик Шик, е аут от това така важно домакинство. Той собственоръчно донесе трите точки на своята нация срещу родния национален тим, а без него, просто не се вижда кой ще влезе в обувките му и ще донесе така важния гол.

Чехите ще са безкрайно беззъби и ще имат страшно много затруднения при начинанието си да преодолеят противниковата отбрана. Все по-често се говори за Косово, а се очертава това да продължи и през следващите години. Тим, който доскоро беше световнонезивестен, а вече попада все по-често в заглавията на водещите футболни ежедневници. Той има минимално изоставане от прекия си опонент, а освен това има и огромен малшанс все още да не е изиграл ответния си двубой срещу Англия, като това ще се случи буквално в последния кръг.

Всичко това загатва само за трудната ситуация, в която изпаднаха косоварите, а положението за тях можеше да е в пъти по-добро само и само ако „трите лъва“ не бяха подходили толкова лековато към визитата си на Чехия и ако бяха играли с оптималния си състав. Косово има необходимост от трите точки, за да остане в играта, тъй като единствено при подобно стечение на обстоятелствата ще има някакви реални шансове за завършек пред Чехия.

Положението е такова, че след това съперничество Чехия ще има визита на България, а Косово приема Англия. Даже и при реми статуквото ще се запази и единственият начин, по който косоварите да изпреварят Чехия ще е свързан със задължителна загуба за опонента им в София и тяхна победа срещу „трите лъва“. Гостите ще разгърнат отново прекрасния си футбол при схема на игра 4-2-3-1 и това преместване на Хадергьонай от десен защитник в крило ще им донесе успех. Четворката в нападение е много сериозна, съставена от Селина, Хадергьонай, Рашица и Муричи, така че в никакъв случай те няма да са безобидни. Точно в този толкова ключов сблъсък ще разгърнат най-добрия си футбол и ще смълчат критиците.

 

прогноза: 2 (+1.5АХ) @ 1.45

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *