Прогноза за Уинион Берлин – Щутгарт

Scorebg.com » Прогноза за Уинион Берлин – Щутгарт

Уинион Берлин – Щутгарт

Уинион Берлин

Унион Берлин постигна скъпоценен резултат в първото съперничество с Щутгарт, вкарвайки две попадения, с което направи и една огромна крачка в правилната посока. Потресаващ беше този сезон за тима на Маркус Вайнциръл (в голяма част), а впоследствие и на Нико Вилиг. Точно това бяха наставниците, които през последните месеци застанах начело му, а най-голяма роля за бъдещето ще изиграе последният (който и понастоящем е на поста).

Забеляза се огромен прогрес точно след назначаването му след като футболистите започнаха да демонстрират огромно желание за игра, натрупаха страшно много точки на сметката си и на първо време се разминаха с най-неблагоприятната развръзка – директно изпадане. Още след като встъпи в длъжност, самият Вилиг заяви, че желанието му е неговият отбор да стигне само и единствено до възможността да играе в плейоф с тим от втория елит, не до нещо повече (тъй като по онези времена възможността за подобна още по-благоприятна развръзка

Щутгарт

беше едва ли не невъзможна). Той постигна основното, което беше обявил, завършвайки точно на позицията, която доведе и до участие в плейофа.

Първият двубой обаче се разви неособено добре за неговия тим след като завърши при 2:2, но в домакинството. Това значи, че за да стигне до оцеляването, Щутгарт едва ли не задължително следва да стигне до победа в ответния двубой, тъй като в тази надпревара головете на чужд терен играят огромна роля, а Унион реализира цели два такива. В общи линии първият сблъсък беше равностоен и крайният резултат напълно отразява показаното на терена.

Щутгарт

Щутгарт поведе след гол на Кристиан Гентнер, изработен едва ли не изцяло от Донис. Гръцкият футболист, последно споменат в предходното изречение, беше в основата на всичко най-интересно, случващо се в нападението на Щутгарт. Голът на Гентнер падна в 41-та минута, а секунди след подновяването на играта, едва ли не още след изпълнението на центъра, Унион изравни благодарение на Абдулахи и така бързо се върна в играта.

Още на почивката Вилиг направи една промяна, пускайки в игра Марио Гомес на мястото на Дидави. 5 минути след появяването на играта бившият немски национал вкара един много рядко срещан гол по футболните терени (след куриозен рикошет), който по-скоро следва да бъде определен като безкрайно късметлийски, отколкото като продукт на някакво футболно майсторство.

Въпреки това той стана факт и Щутгарт отново поведе, но едва 17 минути след това същият този тим проспа едно изпълнение на корнер от втородивизионния си съперник и отново резултатът беше изравнен. Застанал зад изпълнението му – от лявата страна на вратата на Цийлер, Тримел постави топката на главата на Фридрих, а незнайно как той беше останал напълно сам, необезпокояван, и с лекота намери вратата на съперника, за да оформи крайното статукво.

Точно при този резултат и с вкараните два гола във вратата на елитния си опонент, Унион Берлин е в прекрасна позиция, за да стигне до промоцията и ще е изненадващо ако не се възползва от създалата се ситуация и да се класира за елита.

лига: Германия – Плейоф
среща:Уинион Берлин – Щутгарт
прогноза:Унион да се класира/strong>
коефициент:1.50 от с регистрация от betfair
Статус:?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *