Прогноза за Реал Мадрид – Валенсия

Scorebg.com » Прогноза за Реал Мадрид – Валенсия

Реал Мадрид – Валенсия

Реал Мадрид - Валенсия

Обоснована прогноза за
Реал Мадрид – Валенсия

Реал Мадрид е все така неубедителен и продължава да носи най-различни емоции на феновете си, от началото на този сезон основно негативни. „Белия балет“ направи едно много изненадващо назначение като постигна договорка с Хулен Лопатеги. Това се случи едва няколко дни преди началото на Мондиал 2018, а разразилият се скандал доведе до оставка на испанеца от поста начело на „Ла Фурия“ и до истински крах за цялата нация на Световното.

Реал Мадрид

Самият той пък претърпя истински крах в новия си тим и само няколко месеца по-късно беше освободен. Изненадващо беше и назначаването на Солари за негов заместник като в първите няколко двубоя под негово ръководство тимът изглеждаше много добре, но се стигна до визитата на Ейбар, която беше загубена с гръмкото 3:0 и критиките отново заваляха.

Реал Мадрид със сигрност не се наслаждава на най-добрия си футбол, но въпреки това все още има шансове да се бори за спечелването на всички възможни трофеи през сезона. В Примера „кралския клуб“ е на 6 точки от първото място, а това не е дистанция, която да е непреодолима. От всичко случило се през сезона до момента Реал може да изпитва задоволство основно от това, че всъщност не е толкова далеч от върха в подреждането.

Барселона на свой ред направи няколко груби грешни стъпки, а същото се случи и с Атлетико Мадрид, така че Реал все още е в голямата игра. За да се доближи до основната група и да се озове на три точки от първото място преди началото на утрешните двубои, тимът на Солари е задължен да спечели това си домакинство на Валенсия.

Валенсия

Многократно през последните години „прилепите“ създаваха огромни трудности за мадридския колос, но понастоящем и те не се радват на най-добрите си изяви макар да спечелиха в последните два кръга и да се изкачиха до 12-то място в подреждането.

Продължават да са страшно много равенствата в техните изяви, като подобно нещо се случва много рядко на толкова високо ниво – 8 ремите от 13 двубоя. Най-накрая Реал Мадрид ще напомни за себе си и ще изнесе най-силните си 90 минути през сезона и така „белия балет“ ще е отново много близо до Барселона и Атлетико.

лига: Испания – Примера Дивисион
среща: Реал Мадрид – Валенсия
прогноза: Реал Мадрид/strong>
коефициент:1.50 от bet365
Статус:?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *