Прогноза за Палмейрас – Атлетико Паранензе

Scorebg.com » Прогноза за Палмейрас – Атлетико Паранензе

Палмейрас – Атлетико Паранензе

Бразилия - Камеонато Бразилиеро - Серия ВПалмейрас е в блестяща поредица и продължава прогреса си в класирането. Всичко това идва в много важен период от сезона и като нищо ще отвори пътя на тима към участие директно в Копа Либертадорес.

Палмейрас

За целта домакините са задължени да продължат с възхода си и да стигнат до още няколко последователни победи, за да попаднат в голямата четворка. В противен случай, останат ли на настоящата си позиция, те ще трябва да преминат през квалификации за участие в споменатата надпревара, а това е нещо, което много силно желаят да избегнат.

Записаните 4 победи, гарнирани с едно реми в рамките на последните 5 кръга изкачиха „зелените“ само на 5 точки от първата позиция в класирането, така че те имат всички основания да се надяват и на нещо повече от просто завършване сред четирите най-добри в лигата.

Още повече, че те имат един от най-силните треньори в целия свят през последните десетилетия – Луиш Фелипе Сколари. Той работи изключително успешно с бразилски футболисти като освен това има няколко много отличителни фигури в състава си като: Фелипе Мело, Дейверсон, Лукас Лима, Густаво Скарпа и Диого Барбоса. Всичко споменато продължава да увеличава шансовете за победа на домакините, които са и безупречни от месеца насам у дома.

Справяйки се последователно с всеки измежду Атлетико Минейро, Парана, Вашку да Гама и Ботафого те продължават изкачването си в класирането. Като се добави и значителното стабилизиране на отбраната им, положението става още по-добро. Атлетико Минейро е зашеметяващ домакин, който осъществи акция от 5 последователни победи на своя стадион.

Атлетико Паранензе

За съжаление на тима в задаващия се случай му се налага да гостува, а изявите му извън дома са потресаващи – 5 ремита и 5 поражения като вкараха едва на два пъти за 10-те двубоя. Въпреки това има и минимални позитиви, свързани със спечелените две точки в последните две визити – след нулевите ремита с Коринтианс и Сеара. Това в никакъв случай не бива да се счита за някакъв успех, тъй като споменатите два домакина са далеч от най-силните в лигата.

Атлетико Паранензе ще продължи да изпитва главозамайващи трудности при визитите си и ще се провали за пореден път.

лига: Бразилия – Серия А
среща: Палмейрас – Атлетико Паранензе
прогноза: Палмейрас победа
коефициент: 1.44 от efbet България
Статус:Печели

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *