Прогноза за Нюкасъл – Манчестър Юнайтед

Scorebg.com » Прогноза за Нюкасъл – Манчестър Юнайтед

Нюкасъл – Манчестър Юнайтед

„Свраките“ играят все по-силно и рано-рано успяха да се утвъдят в горната половина на таблицата. Безумно е това, че преди началото на кръга, те са 9-и в подреждането, а съперниците им от Манчестър Юнайтед са съвсем малко над зоната на изпадащите, заемащи 16-то място. До голяма степен това се дължи и на единият отложен мач на „червените дяволи“, който на този етап, ако беше спечелен от тях, щеше да ги изкачи до място в средата на таблицата. Също много изненадващо е и това, че Нюкасъл демонстрира много по-постоянна игра, като имаше само едно пропадане и то се изразяваше в поражението от Брайтън с 3:0 на собствения стадион.

 

В същото време „червените дяволи“ се пропукаха както срещу Кристъл Палас, губейки с 3:1 на собствения „Олд Трафорд“ още в откриващия си сблъсък, така и срещу Тотнъм в последния до този миг, отстъпвайки с 6:1. Това беше голям удар по тях, който се озова в центъра на вниманието. Говори се все повече, че отборът ще погледне към това най-накрая да отпусне още по-голям бюджет и да вземе топ-треньор начело, разделяйки се със Соксляаер.

Манчестър Юнайтед в никакъв случай няма да е на желаното равнище срещу Нюкасъл, който се брани толкова умело. Отборът на Стив Брус ще демонстрира най-добрия си футбол и ще е съвсем близо до това да поднесе най-голямата изненада на кръга. Въобще Нюкасъл не е за отписване, така че в този двубой „свраките“ не са за отписване.

прогноза: 1 (+1АХ) @ 1.70

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *