Прогноза за Милан – Рома

Scorebg.com » Прогноза за Милан – Рома

Милан – Рома

Рома - Милан прогноза

Обоснована прогноза за срещата от италианската Серия А между отборите на Рома и Милан

Милан и Рома откриват кръга в италианския елит и не са никак малко хората, предвиждащи дъжд от голове още в този двубой. „Росонерите“ продължават да се лутат около посредствеността, а при всяко едно положение те са един от най-великите отбори в цялата страна. Когато става на въпрос за италиански футбол със сигурност дори феновете на играта, които не следят с толкова голям интерес Серия А, веднага отличават Ювентус, Милан, Интер като най-успешните тимове.

Само тези три отбора са спечелили общо точно 70 титли на страната, което е зашеметяващо. През последните години обаче статуквото е ясно и категорично – в полза на Ювентус.

Милан

Милан и Интер просто се лутаха около средата на класирането. Докато има някакви наченки, че „нерадзурите“ ще са сериозен претендент за титлата, то същото не може да се каже за „росонерите“. Последните продължават да са в сериозна криза, която се задълбочи още след края на първия кръг.

В рамките само на едни 90 минути се видя всичко хубаво и всичко отчайващо в изявите им. Първото полувреме беше забележително за тях, но до голяма степен за това съдействаха и домакините от Наполи, които така и не разгърнаха обичайните си качества.

След паузата статуквото се преобърна изцяло, а Милан пропиля аванс от 0:2, за да загуби с 3:2. Още по време на пресконференцията след края на двубоя имаше няколко много остри коментара от страна на крайно емоционалния Дженаро Гатузо, а феновете на тима обвиниха новото попълнение Тимуйе Бакайоко за поражението.

Всъщност обратът започна 5 минути преди появата му в игра, така че едва ли той е единственият виновник за шумния провал. Вече с много променена нагласа – от позитивна към негативна Милан ще подходи по различен начин в предстоящия двубой.

„Росонерите“ на Гатузо изпращат седмица, в която са работили много върху позиционирането си в защитен план и организирането на отбранителните действия. Всичко това ще се види още в домакинството на Рома. Всичките тези предвиждания за изобилие от голове и дори фаворизирането на развръзка от над 2.5 гола като нищо ще се окажат безпочвени.

Рома

По подобие на Милан и Рома започна новия сезон с истинска драма. И по много сходен начин, разбира се, и с известни различия. Не бяха изминали и 150 секунди от началото, при което Рома вече се озова напред в резултата чрез гола на Хавиер Пасторе. Когато изглежда, че тимът ще увеличи аванса си и ще стигне до лесна победа, всичко се обърка и в рамките на 19 минути още през първата част той попадна в ролята на догонващ, изоставайки с 1:3.

През втората част римляните се върнаха в играта, но само за да стигнат до 3:3, което категорично беше обявено от техния треньор Еузебио Ди Франческо за разочароващо. Съперничеството между двата тима през последните години протича с всичко друго, но не и със скучни продукции. От средата на 2016-а тимовете се изправиха помежду си 5 пъти като във всеки от тях беше излъчен победител, а в 4 от тях това беше Рома.

В два от случаите победите на римляните бяха много изразителни (3:1 и 4:1 и то насред „Сан Сиро“). И това ще повлияе на домакините, които ще са насочили стремежите си основно към това най-накрая да подобрят изявите си в отбрана. За разлика от последните няколко дербита между тях, това ще се развие по по-различен начин като многобройните предвиждания за изобилие от голове така и няма да се изпълнят.

Прогнозата за тази среща е подходяща за комбиниране с тази на Лийдс – Мидълзбро.

първенство:Италия – Серия А
двубой:Милан – Рома
прогноза: Под 3.5 гола
коефициент: @1.44 в efbet България
Статус: Печели

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *