Прогноза за Манчестър Юнайтед – Бърнли

Scorebg.com » Прогноза за Манчестър Юнайтед – Бърнли

Манчестър Юнайтед – Бърнли

Манчестър Юнайтед

Манчестър Юнайтед има един много сериозен шанс да намали изоставането си от така желаната 4-та позиция, която на този етап се заема от Челси, и да погледне към завръщане в „турнира на богатите“. Тимът от „Олд Трафорд“ със сигурност не се наслаждава на най-добрия си футбол и не е в никак добър период и въпреки това е страшно напред в класирането. Той играе по един все по-рядко срещан начин за толкова високо равнище като опитва да преквалифицира свой флангови футболист в централен нападател.

Все по-често Солскяаер прибягва до това да разчита на Рашфорд на върха на атаката. Точно английският национал е единствената движеща сила на тима и благодарение на неговите голове той е толкова напред в подреждането. Въпреки това е видно, че самият Рашфорд не се чувства особено комфортно на върха на нападението при положение, че обичайната му позиция е на фланга.

Манчестър Юнайтед, който има и домакинството в този сблъсък, просто ще вземе инициативата от самото начало, и дотам. Тимът ще натика съперника в неговата половина, но това така и няма да му донесе разгромен успех. Бърнли ще погледне все повече към изявите си отпреди 2-3 години, когато изпадаше в много сериозна отбрантелна игра още от първия съдийски сигнал. Нещо подобно тимът ще изпробва и срещу Манчестър Юнайтед, като в този случай ще има успех и ще затрудни страшно много своя съперник. С бранител като Тарковски в центъра на отбраната си, отборът на Дайш ще е готов да направи развръзката на този сблъсък изненадваща.

Манчестър Юнайтед отново ще страда от това, че няма футболист с обичайните за позицията на централния нападател качества. Много често Рашфорд ще се изтегля към крилото и това няма да позволи на неговия тим да стигне до разгром, какъвто се предвижда.

 

прогноза: под 2.5 @ 2.00 в efbet България

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *