Прогноза за Манчестър Сити – Нюкасъл

Scorebg.com » Прогноза за Манчестър Сити – Нюкасъл

Манчестър Сити – Нюкасъл

Коефициентите за получаването на голеада в този сблъсък между Манчестър Сити и Нюкасъл продължават да се понижават. За под 3.5 гола те вече достигнаха 1.90, което е просто една много добра алтернатива. Манчестър Сити натрупа сериозен точков актив, като има с един изигран мач по-малко от Лестър и Челси, а в същото време има чувствително преимущество пред тях. Не само мястото в четворката, а второто такова, просто е гарантирано за момчетата на Гуардиола.

Испанецът е един от треньорите, които в такива ситуации прибягват до това да дават шанс на някои от младоците в школата. Видя се и през последните седмици, че той го прави, макар да ги пуска от пейката в заключителните минути. Нюксъл е твърдо в средата на таблицата и вече изпитва задоволство от постигнатото през годината. В заключителните кръгове момчетата на Брус даже има как да погледнат и към завършек в десятката, което ще е огромен успех за тях.

През миналата година те бяха един от малкото отбори в цяла Англия, които не само, че затрудниха Манчестър Сити, а и записаха победа и равенство срещу него. Нюкасъл се наложи с 2:1 в първия мач от първенството с „гражданите“ и то сътворявайки изумителен обрат след паузата при изоставане от 0:1, а по-късно през сезона стигна до точка срещу тях след късен изравнителен гол. Отново Нюкасъл ще се окаже много неудобен опонент за звездната селекция на Гуардиола и така сблъсъкът ще остане с малко голове.

 

прогноза: под 3.5 гола @ 1.90

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *