Прогноза за Интернасионал срещу Флуминензе

Scorebg.com » Прогноза за Интернасионал срещу Флуминензе

Купа Либертадорес

Залог 5:400.00 лв Очаквана печалба:230.00 лв
CON:03:45 Интернасионал vs Флуминензе –>Над 2 гола@1.575футболен залог – Губи
Internacional RS vs Fluminense –>Over 2 goals@1.575футболен залог  – Lose

11 Replies to “Прогноза за Интернасионал срещу Флуминензе”

 • Cvetelin says:

  This prediction is no true the result is 0:0 and is LOSE.

 • Cvetelin says:

  Tazi prognoza gubi za6toto ma4at e svar6il 0:0 a prognozata e nad 2 gola ne e pe4eliv6a.

 • scobg says:

  Не съм видял правилно резултата, ще бъде поправено.

 • Cvetelin says:

  Interesno mi e s kakva suma 6te bade igrana sledva6tata sre6ta za6toto se natrupaha nqkolko poredni zagubi s ogromni sumi kato samo tazi poslednata e s 400 predi6nata s 200 po predi6nata s 100 i t.n. mai tozi mesec 6te bade vpisan v statistikata s ogromni zagubi.

 • scobg says:

  Това е рискът на системата, за съжаление тези прогнози са от платена услуга ( мога да ви кажа и коя) и за тях се искат пари. В началото на месеца – писахме за това: http://scorebg.com/платени-прогнози-от-добър-източник , решили сме да сменим системата да е не толкова агресивна, но това ще е от другия месец.

 • Cvetelin says:

  toest tozi mesec 6te ostane na zaguba 100 procenta ili ima nqkakav izhod vse pak.

 • scobg says:

  Тука, вече всеки си решава сам: възможностите са две
  първата е приемат се загубите и се прави ново разпределение на банката, както е описано тук – http://scorebg.com/статии/банката-управлние-на-парите-при-залаг, другият вариант, който ще и за прогнозата е за нови 400 лв, който при печалба ще намалят загубите значително. Тоест, ако трябваше да следваме написаното в линка, който съм публикувал по-горе, въобще не трябва да стигаме до 5 залог.

 • scobg says:

  В крайна сметка, въпреки тези неудачи загубата за месеца е само 7 лв и то при положени, че завършваме месеца с губещ залог, просто променяме системата. Повече информация http://scorebg.com/7150/статистики-за-месец-април

 • Cvetelin says:

  Samo 4e edin gube6t ma4 na 25 april(internasional-fluminenze-0:0 FT pri prognoza over 2 goals) ne e vklu4en a toi be6e s 400 lv. taka 4e v kraina smetka poskoro za meseca e -407 a ne -7.

 • Жеко says:

  Май още не си оправил резултата? Недей така да лъжеш хората!

 • scobg says:

  Здравейте,
  Да грешката е моя найстина прогнозата е губеща, което означава че следващата трябва да е с удвоен залог, но ЩЕ напиша че загубата с 400 лв отгоре. Ползвахме прогнозите от soccer crusher и тяхната системата като ги купувахме в продължение на почти две години и ги публикувахме напълно безплатно. Идеята беше да успеем да печелим от това като абонамент, но за съжаление услугата им се оказа неподходяща. Да найстина системата работи, но до някъде. НЕ желаем да бъдем обивнявани в измами и т.н, при положение че цялата информация на страницата е напълно безплатно.

  Статистиката за месец април е променана

  http://scorebg.com/futbol/ojj4wc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *