Прогноза за Динамо Киев – Ювентус

Scorebg.com » Прогноза за Динамо Киев – Ювентус

Динамо Киев – Ювентус

Динамо Киев започва участието си в груповата фаза на най-престижния евро-турнир срещу един от двата гранда в групата – Ювентус. В компанията на тези два тима са Барселона и Ференцварош, като всички най-нормални предвиждания загатват за разпределяне на двете места, които водят своите притежатели в следващата фаза на надпреварата между „старата госпожа“ и „каталунците“. Едва ли има как да се стигне до някаква изненада, при която някой измежду Динамо и Ференцварош да хвърли голямата сензация и да се класира за сметка на някой от изброените два гранда в предишното изречение.

Положението е такова, че за Динамо Киев се открива възможност да поднесе някаква изненада на старта, където приема Ювентус без Кристиано Роналдо. Това ще е и основното, което ще позволи на домакините да са равностойни на този толкова именит свой опонент, който освен това вече започна много сериозно подмладяване на редиците си. И в участията в първенството дотук през сезона, просто се вижда, че Юве не е на познатото си ниво от последните няколко години, така че със сигурност Динамо Киев не е за отписване в този случай.

Още повече, че начело на домакините е треньор от калибъра на Мирча Луческу, който постигна прекрасни неща в европейските клубни турнири и със сигурност има виждане за това как да противопостави своите на този силен опонент. Сблъсъкът ще е напълно изравнен, като головете в него ще са малко.

 

прогноза: под 2.5 @ 1.80

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *