Прогноза за Бърнли – Евертън

Scorebg.com » Прогноза за Бърнли – Евертън

Бърнли – Евертън

Откриването на кръга ще е с участието на Бърнли. От първия игрови уикенд на сезона отборът остана на дъното в подреждането, като нито веднъж не се измъкна от зоната на изпадащите. Победата му над Кристъл Палас също не доведе до промяна на позиционирането му в класирането като събра 5 точки и вече има с цели 4 повече от единствения намиращ се зад него в класирането – Шефилд Юнайтед.

Бърнли излезе с 4-4-2 срещу Палас и при положение, че беше домакин на въпросния съперник, беше отписван от букмейкърите. Това не повлия особено на футболистите на Дайш, които бяха безупречни. Той заложи на: Поуп, Лоутън, Тарковски, Мий, Тейлър, Гудмундсон, Уестууд, Браунхил, Макнийл, Родригес, Ууд. Само няколко дни след този така ключов триумф Бърнли беше размазан от Манчестър Сити с 5:0. Много сериозен ще е и следващият му съперник, който е в най-слабата си серия през сезона.

Само една победа в последните 5 мача за “карамелите”, а това със сигурност не е по вкуса им. Те продължават да са без Лука Дин и Гбамен. Докато аут от сметките на техните опоненти е единствено Корк. Със сигурност Анчелоти ще заложи на много атакуващ състав във формация 4-2-3-1. Има сериозни качества в нападението на тима му, като в него се подвизават Хамес, Калвърт-Люин и Ричарлисон. Сериозни станаха затрудненията с вкарването на голове за Евертън, а срещу отбор, който се отбранява през много голяма част от двубоя, те няма да са особено резултатни.

прогноза: под 2.5 @ 1.83

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *