Прогноза за Борусия Дортмунд и Реал Мадрид

Обоснована прогноза за вторият полуфинал от Шампионска Лига,между отборите на Борусия Дортмунд и Реал Мадрид.Новини преди двубоя,коефициенти интересни факти

Scorebg.com » Прогноза за Борусия Дортмунд и Реал Мадрид

Борусия Дортмунд и Реал Мадрид се срещата за втори път в таз годишното издание на Шампионска Лига,
като този път залогът е доста по-висок – класиране за финала на турнира. Германците “изненадващо” прескочиха група в която не бяха сочения за фаворити, успяха да се класират вместо соченията за фаворит за класиране Манчестър Сити.

И двата отбора изпуснаха възможността да станат шампиони в собствените си първенства – Байерн Мюнхен вече стана най-ранно спечелияотбор в историята на Бундеслига, шампион, докато Реал Мадрид за на цели 13 точки зад Барселона в Испанската Примера Дивисон. Борусия Дортмунд почти със сигурност можем да кажем ще заеме второто място, което означава сигурно участие и в следващото издание на турнира, положение при Реал Мадрид е идентично с тази разлика, че третия е само на 3 точки, но четвъртия е вече на 16, което също им гарантира директно участие в турнира.

Защо горе написаното е важно? По-всичко личи, че и за двата отбора целта – Шампионска Лига и ще направят всичко възможно да играят на финал.

Борусия Дортмунд

Всички погледни ще бъдат насочени към Марио Гьотце,за който по-рано тази седмица стана ясно, че ще премине в Байерн Мюнхен, с опцията за откупуване – 37 млн. евро. Освен тази неприятна новина за Дортмунд, трябва да отбележим че ще немският отбор ще в оптимален състав.

Реал Мадрид
За разлика от немския си съперник, Реал Мадрид има известни проблеми преди гостуването си на Westfalenstadion. Алваро Арбелоа е наказан, а хърватина Марсело стана ясно през седмицата, че е контузен и ще извън терените около 3 седмици, Карим Бензема също има разтежение е под въпрос за мачът, но има шанс да го видим довечера.

Знаете ли ?

  • Борусия Дортмунд записа едно равенство и една победа срещу Реал Мадрид , победа като домакин и 2-2 като гост.
  • Халфът Нури Шахи е бил за един сезон на Сантяго Бернабеу и под наем в Ливърпул преди за да се върне в BVB през януар.
  • Отборът на Юрген Клоп страна е единственият непобеден отбор в състезанието.
  • Реал Мадрид има само 1 победа от последните си 24 визити в Германия .
  • Плеймейкър Месут Йозил е роден в Рур сърцето на Дортмунд и започва кариерата си в местния съперник Шалке.
  • Кристиано Роналдо е отбелязал вече 11 гола тази година в Шампионската лига. Има нужда от още 3 за да изравни миналогодишното постижение на Лионел Меси от миналата година.

Прогноза

Какво мислят букмейкърите за тази среща? Победа на Борусия Дортмунд се котира при 2.75, равенството е оценено на 3.60, а за победа на Реал Мадрид можете да заложите на 2.65
За разлика от вчерашният двубой, сме на мнение, че по-вероятно като победител в този мач да е Испанския отбор. Равенстово изглежда също много вероятно за любителите на високи коефициенти може да опитат, нашата прогноза е Реал Мадрид 0 (при равенство няма залог) при коефициент 1.90 в футболен залог

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *