Прогноза за Астън Вила – Манчестър Сити

Scorebg.com » Прогноза за Астън Вила – Манчестър Сити

Астън Вила – Манчестър Сити

Финалният сблъсък в турнира за купата на лигата на Англия е точно този между Астън Вила и Манчестър Сити. Безкрайно важен мач най-вече за символичните домакини, които много рядко получават възможността да играят за спечелването на трофей. За това съперничество на разположение за тях няма да са: Уесли, Хийтън, Макгин и Стиър. Най-накрая Манчестър Сити пък има пълната палитра от свои футболисти като единственият контузен е Аймерик Лапорт.

Манчестър Сити

След несполуките в края на януари и началото на февруари, и записаните две последователни поражения – от Манчестър Юнайтед и Тотнъм, те загърбиха слабостите и излязоха отново на победния път.

Гражданите“ при всяко едно положение ще имат териториално превъзходство, ще имат страшно голямо превъзходство по отношение притежанието на топката и въпреки това няма да стигнат до разгромен триумф, на какъвто се насладиха при последната си среща с този опонент. Получилото се 6:1 в полза на манчестърския колос няма как да бъде повторено в този финален сблъсък.

Астън Вила

Астън Вила ще демонстрира много по-добре структуриран футбол, ще организира две дефанзивни линии една зад друга и просто няма да позволи на съперника да демонстрира най-доброто от себе си – реализаторските умения. Астън Вила ще разгърне футбол, който в никакъв случай не е нетипичен за него, но равностонката развръзка в резултата ще дойде от това, че Сити просто няма да има особено много на брой възможности за вкарване на гол.

 

прогноза: под 2.5 @ 3.10

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *