Прогноза а Байер Леверкузен – Щутгарт

Scorebg.com » Прогноза а Байер Леверкузен – Щутгарт

Байер Леверкузен – Щутгарт

Байер Леверкузен – Щутгарт

Обоснована прогноза за Байер Леверкузен – Щутгарт

Байер Леверкузен

Байер Леверкузен продължава с колебанията си през сезона в Бундеслигата. Първите няколко кръга бяха покъртителни за „аспирините”, които останаха на дъното на класирането към края на 3-ия като нямаха дори спечелена точка. Последва една силна серия, която ги отлепи от тази толкова неблагоприятна позиция, но не след дълго негативите отово се появиха.

Понастоящем тимът е в серия от две последователни загуби, а домакинството на последния в таблицата – Щутгарт, който едва в миналия кръг сложи край на несполуките, записвайки първа победа след 4 последователни поражения, е повече от добър шанс за записването на победа.

Задължително за отбелязване е това, че ситуацията в долната половина на класирането започва да изглежда все по-непредсказуема като на практика разликата между двата участника в задаващия се двубой, които са съответно 13-и и 18-и в подреждането, е едва 3 точки.

Щутгарт

Така на практика с победа в тази визита Щутгарт ще се изравни по точки с опонента си и като нищо ще напусне зоната на изпадащите още към края на кръга. Подобна развръзка обаче не е никак вероятна, тъй като гостите са в потресаващо състояние, а освен това имат и много контузени футболисти.

В същия този списък влизат: Соса, Озкан, Бадщубер, Климен, Баумгартъл, Дидави, Донис и Майер. Вайнциръл продължава да налага аржентинци в стартовия състав като техният брой се увеличи до трима – Гонзалес, Инсуа и Аскасибар.

Много повече класа има в редиците на домакините като сред стартовите им футболисти попадат: Храдецки, Тах, Бендер, Баумгартлингер, Арангис, Бендер, Белараби, Бранд, Хаверц, Йедвай и Фоланд. Доскоро „аспирините” бяха в серия от 4 последователни триумфа срещу този съперник като само веднъж разликата остана едва един гол.

По-рано през тази календарна година Щутгарт някак си успя да триумфира на „БайАрена“, но едва ли ще се справи толкова добре във втори пореден случай. Най-накрая Байер Леверкузен ще разгърне несъмнената си класа като това ще се случи точно след прекъсването за националните отбори и ще постави началото на най-успешната серия за тима през сезона.

лига: Германия – Бундеслига 1
среща: Байер Леверкузен – Щутгарт
прогноза: Байер Леверкузен
коефициент:1.50 от winbet
Статус:?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *