Парма – Наполи

Scorebg.com » Парма – Наполи

Прогноза за Парма – Наполи

Парма - Наполи

Прогноза за Парма – Наполи

Парма се завърна в елита на страната и стои все по-добре на терена с изминаването на всеки следващ кръг. През последния месец казаното в предишното изречение е изключение, тъй като тимът направи редица зрелищни сблъсъци, но в нито един от тях не стигна до победата.

Парма

Изумителни бяха изявите му във втория от поредицата, дошъл не къде да е, а в гостуване на Ювентус, завършило при резултат 3:3. Малко преди това зрителите видяха отново сходна резултатност в двубой с участието на „пармалатите“ като тогава те отстъпиха с 2:3 пред СПАЛ.

Последваха и пораженията от Интер с 1:0 и от Каляри с 2:1. Много сериозен е регресът в резултатността на тима когато става на въпрос за сблъсъците пред собствената му публика. Едва сумарно на 25 гола са станали свидетели зрителите на „Енио Тардини“, а само тези на „Ренато Дал‘Ара“ (стадионът на Болоня) са видели по-малко (и то с едва един).

И тези 25 гола с уговорката, че съвсем наскоро в едва един двубой (вече споменатият със СПАЛ) паднаха цели 5 от тях, така че при всички положения Парма среща затруднения с намирането на противниковата врата. Изненадващо, но факт, казаното в последните две изречения е в пълна сила за Наполи когато гостува. Едва 14 реализирани гола за тима на Карло Анчелоти, което е точно два пъти по-малко в сравнение с резултатността му в домакинствата.

Наполи

Вече в 4 поредни визити Наполи завършва или при 0:0 или при 1:0, което е показателно за сериозните колебания на тима далеч от „Сан Паоло“. Имайки насреща един безкрайно амбициран отбор, който натрупа много тежка серия от неблагоприятни резултати, и тук положението ще е горе долу същото, като Наполи отново няма да демонстрира някаква изумителна успеваемост в предни позиции. Още повече, че голямата звезда в нападението на тима – Лоренцо Инсине е с наказание след натрупването на жълти картони, така че без него Наполи на моменти ще изглежда даже смехотворно пред противниковата врата.

Този сблъсък ще е поредният от кръга в италианския елит, който ще завърши с малко голове.

лига: Италия – Серия А
среща:Парма – Наполи
прогноза:Под 2.5 гола
коефициент:2.10 от с нова регистрация в бет365
Статус:Победа

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *