Обосновани прогнози Италия

Scorebg.com » Обосновани прогнози Италия

Лече – Удинезе

Най-накрая в Серия А се стига дотам, че още на полусезона да няма тим, който да е на ръка разстояние от изпадането си. Последният в класирането – Спал има 12 точки, а зоната на спасението е само на 3 разстояние, като всички тимове от дъното в общи линии са на пълно равностойни. Сред тях е и Лече, а в малко по-добро положение, благодарение на аванса си от 3 пункта, е и Удинезе.

Лече

Коренно различен беше футболът, който последноспоменатите тимове разгръщаха през първата част от сезона. Вече две години Лече работи с добре известния бивш футболист, прочул се най-вече благодарение на престоя си в италианския елит, където игра за Фиорентина, Лацио и Палермо – Фабио Ливерани. Най-големият възход за него беше свързан с преминаването му от Лацио в Фиорентина като тогава „виола“ заплати зашеметяващите за онези времена 7.5 милиона евро. Вече като треньор, стоейки начело на Лече, той прави същото и като футболист – изненадващо разчита на по-отворен футбол, което е и нещо необичайно за Серия А.

Удинезе

Неоспоримо е това, че той ще потърси някаква промяна що се отнася до втория полусезон. С подобна игра Лече не само, че ще инкасира все толкова много голове (като завърши полусезона с най-много във вратата си от всички тимове в Серия А – точно 35 на брой), а и ще претърпява все повече загуби. Все пак позитивното за момчетата на Ливерани е, че играта им в атака върви много добре. 22 са головете на тяхната сметка като в това отношение превъзхождат всеки от останалите 6 съперника от дъното на таблицата (включително и Фиорентина допреди началото на кръга). Удинезе е някакъв противоположен образ, който вкарва много, много рядко.

Неговото нападение е потресаващо като реализира по-малко от гол на мач, а срещу Лече ще изпита тези стари свои слабости отново. Отново мач с участието на Удинезе няма да се развие с футболно зрелище, като головете ще са мираж.

прогноза: под 2.5 @ 1.90 в добре познатия бет365

 

 

Наполи – Интер

Голямото дерби на деня е между Наполи и Интер. Тимът от „Сан Паоло“ не влиза с никак добро настроение в този толкова важен сблъсък след като пропиля цял един полусезон. Той спечели едва 24 точки и изостава дори от тимове като Парма и Каляри. Всички останали, обичайни заподозрени – Ювентус, Интер, Рома, Лацио и Аталанта, са по-напред от него в подреждането, а освен това спрямо по-голямата част от тях тимът вече има натрупано сериозно изоставане.

Той имаше желание да завърши в Топ 4 и за пореден сезон да е част от най-престижния евро-турнир, но подобно нещо не е най-възможното на света при положение, че изоставането от 4-то място вече е 11 точки. Все пак, заемащият го – тимът на Рома, вече изигра мача си от кръга като изненадващо загуби от Торино, така че това е много сериозен шанс пред Наполи най-накрая да стигне до нещо позитивно. За негово най-голямо съжаление в този кръг насреща има водача в таблицата – Интер.

Интер

„Нерадзурите“ преоткриха най-добрата си игра, а това дуо, което заформиха в предни позиции, между Лаутаро Мартинес и Ромелу Лукаку, не спира да им носи успехи. С два гола на Лукаку, при отсъствието на неговия съотборник от последния за годината двубой, тимът се наложи с 4:0 над Дженоа и определено направи нова гигантска крачка в правилната посока. Момчетата на Конте играят все по-добър футбол, а в никакъв случай не е изненадващо това, че го правят с формация 3-5-2, която се превърна в запазена марка за треньора. Все по-добра започва да изглежда ситуацията за него и отбора му във всяка една игрова линия, а Наполи също ще усети това.

Наполи

Неаполитанци със сигурност си спомнят за последния случай, в който приеха този си опонент на собствения стадион, разгромявайки го с 4:1. Все пак обаче онзи Интер на Спалети, че и с Икарди в редиците си, няма място за сравнение с този на Конте. Точно последното ще се види в този мач като отново и отново точно Антонио Конте ще разгърне забележителната си успеваемост в подобни дербита и ще си тръгне непобеден от „Сан Паоло“

прогноза: 2 (+0.5АХ) @ 1.50

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *