Обосновани прогнози за 07 февруари

Scorebg.com » Обосновани прогнози за 07 февруари

Евертън – Тотнъм

Евертън играе много добър футбол като в последната си визита от първенството измъкна точка от Манчестър Юнайтед. Този отбор се наслаждава на много силен период като всичко това се дължи най-вече на назначаването на Карло Анчелоти. Беше всеизвестно, че за да си позволят неговите услуги, от Евертън просто са задължени да прибегнат до грандиозни вложения. Точно до това и се стигна, като резултатите просто започнаха да идват един след друг.

Евертън беше на топ равнище и във вече споменатата визита на Юнайтед като измъкна точка и се наслади на много добър двубой. Освен това ще се наслади на още по-добри времена, стига да продължи развитието си в същия ход. Тотнъм просто е безумен без Кейн. Откакто той попадна в лазарета след контузия в глезена, “шпорите” записват слаб след слаб мач. Даже Карлос Винисиус беше използван на неговата позиция, но крайно неуспешно.

Тотнъм е потресаващ без споменатия си голмайстор, а срещу Евертън вече се счита, че той ще е на разположение, но Моу просто няма да има желание да го използва в подобен турнирен сблъсък. Евертън ще разгърне най-добрия си футбол, като просто ще играе с 4-2-3-1 с топ състезателите си и ще се наслади на желаното.

прогноза: 1 (+0.5АХ) @ 1.60

Севиля – Барселона

Севиля се наслаждава на топ футбол при Лопатеги като съвсем наскоро размаза и Хетафе, за да добави ключови три точки към актива си. Така този отбор със сигурност е все по-близо до това да се наслади на най-доброто възможно и даже да погледне към титлата. Много трудно има как андалуският тим даже да бъде считан като претендент за титлата, макар всъщност изоставането му от върха да не е толкова сериозно.

Той сътвори няколко големи размествания, като повечето от тях се отразиха много ползотворно. Най-големият удар беше привличането на Ен Несири. Лопатеги първоначално не му давяше титулярното място, но след като сътвори няколко изумителни включвания от пейката той просто беше принуден да го вкара сред 11-те. Точно мароканският нападател вкара редица ключови голове, които донесоха много на неговия тим.

Срещу Барселона и то в турнира за купата положението ще е коренно различно. Този двубой е от полуфиналите, а те се играят на разменено гостуване. Ще е изненадващо ако някак си се дтигне до такава развръзка в първия двубой, която да даде съществено предимство на някой от двата тима. Барселона е по-класният и ще използва точно това, за да вземе преимущество още след края на първото съперничество. “Каталунците” ще сътворят голяма крачка в правилната посока, записвайки желаното в тази визита на Севиля.

 

прогноза: 2 ( +0.5АХ) 1.45

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *