Обосновани прогнози за Шампионска лига

Scorebg.com » Обосновани прогнози за Шампионска лига

Атлетико Мадрид – Ливърпул

Много рядко през този сезон има как да се види коефициент от 2.30 за победа на „червените“, а точно такъв е налице в това съперничество с Атлетико Мадрид. „Дюшекчиите“ многократно отбелязваха пред медиите, че са готови за сблъсъка и от известно време се подготвят игрово точно за него и спрямо стила на игра на английския опонент. Много трудно, с какъвто и състав да разполага, Симеоне от чисто игрови характер, ще има как да оспори превъзходството на съперника.

Ливърпул не се съобразява нито от това на кой стадион играе, нито срещу кой играе. Просто отива, надиграва се и печели, разгръщайки безкрайно зрелищен футбол. При положение, че точно срещу такива съперници Атлетико Мадрид има предпочитания към това да се прибере в собствената половина и да остави инициативата в техни ръце, то нещо такова ще е налице и тук. „Червените“ ще имат много, много сериозно териториално превъзходство, а единственото, което ще е в състояние да ги провали, са статичните положения, където определено „дюшекчиите“ са много силни.

Даже в този аспект те все пак отбелязаха много сериозен прогрес през последните месеци, а с бранител като Ван Дайк, трудно Атлетико ще има успеваемост в начинанието си. Садио Мане е напълно възстановен и за разлика от сблъсъка от последния кръг в първенството, в този се предвижда той да стартира от самото начало. „Червените“ ще бъдат забележителни в пореден сблъсък, прекрасната им серия ще бъде продължена, а Атлетико Мадрид ще се доближи страшно много до края на участието си в турнира през този сезон.

прогноза: 2 @ 2.30

 

Борусия Дортмунд – Пари Сен Жермен

Момчетата на Фавър са все по-брилянтни в играта си като са готови за футболно надиграване и с най-добрите на света. Един от тимовете, които със сигурност вече влизат в тази група, е този на Пари Сен Жермен. Французите осъществиха главозамайващи инвестиции, които само ги подтикнаха в правилната посока. От отбор, който нямаше едва ли не никакви постижения, те се превърнаха в най-силния тим в цялата страна. Така и не се намира дори един съперник на местно ниво, който да е в състояние да оспори класата им и да се окаже част от битката за титлата.

Пари Сен Жермен обаче продължава с несполуките на най-високото стъпало в международния футбол, а това ще продължи и срещу Борусия Дортмунд. Тимът на Тухел е считан за смазващ фаворит, а това, че той е фаворизиран за победата още насред „Сигнал Идуна Парк“, е показателно за предвижданията на букитата. Много трудно Борусия Дортмунд ще стигне до поднасянето на изненада срещу този съперник, но в никакъв случай това не е невъзможно.

Немците ще оставят всякакви такива предвиждания на букмейкърите на заден план, ще излязат на своя стадион пред многобройните си и все толкова ентусиазирани фенове и ще направят това, което се счита едва ли не за невъзможно. Непрестанните ротации в състава на Пари Сен Жермен ще се отразят по възможно най-неблагоприятният начин. Момчетата на Тухел ще се сгромолясат в Германия и така изведнъж това съперничество ще придобие коренно различен ход точно преди реванша.

прогноза: 1 @ 2.80

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *