Обоснована футболна прогноза за Порт Вейл и Оскфорд

Scorebg.com » Обоснована футболна прогноза за Порт Вейл и Оскфорд

Отборът на основания през далечната 1876 година ФК Порт Вейл е един от претендентите за промоция в Английската Лига 1. Порт Вейл се намира на 2 позиция на 6 точки зад временния водач Джилингам и има само една точка в повече от третия Челтнъм, но и е с мач по-малко. Ако успеят да победят в днешната среща, ще се доближат само на 3 точки от водача и ще се отдалечат с 4 от техния преследвач. Домакините записаха серия от четири мач без загуба. Техният съперник Оксфорд Юнайтед заема далеч не престижната 19 позиция.

Въпреки лошите резултати гостът в тази среща успяха да направят еднаприлична серия от три мача без загуба във всички турнири – едно равенство и две победи. В директния сблъсък Порт Вейл, имат предимство, макар и леко от 12 мача – 6 победи, един равен и 5 загуби.

Когато са домакини обаче статистиката е малко по-различна – 5 победи срещу една загуба. Очаквам още една домакинска победа на Порт Вейл в тяхната статистика, предвид, че не успяха да вземат пълният актив от точки след равенството с Дагаренд и загубата от Джилингам. Нашата футболна прогноза, съвпада с тази дадена от няколко платени източници (не можем да ги напишем) е

Порт Вейл -0.5@1.875футболен залог – Печели

а за любителите на под/над 2.5 гола – Над 2.5 гола@1.72футболен залог – Печели

Още една футболна прогноза, от нашата нова услуга, която е в тестов и безплатен период.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *