Обоснована футболна прогноза за Динамо Загреб и Марибор

Scorebg.com » Обоснована футболна прогноза за Динамо Загреб и Марибор

Обоснована футболна прогноза

Днешната ни безплатна обоснована футболна прогноза е за първият мач от квалификациите за влизане в групите на Шампионска Лига, между отборите на Динамо Загреб и Марибор. Всички българи, който се интересуват от футбол не може да не зарадвали, когато стана ясно, че съперник за влизане в така желаните групи на Шампионска Лига, ще е победителя от двойката Марибор/Желизничар, съвсем преодолими съперници. За съжаление Лудогорец отпадна злощастно от Динамо Загреб, на своя Максимир. Така макар и трудно хърватския отбор, преодоля втория предварителен кръг, след като вече се беше справил далеч по-лесно с Молдовския Шериф Тираспол с две победи с общ резултат 5-0.

Тимът на Анте Чачич, започна сезона колебливо, но за наше съжаление след победа над носителя на Купата на България, хърватския тим постигна 4 поредни победи в първенството и вече е лидер в класирането с 13, точки след изиграни 5 кръга. Във всички турнири Динамо Загреб вече е в серия от 7 поредни и не познава вкуса на загубата в официални срещи от средата на Февруари. ( 28 поредни двубоя).

Гостуващия отбор на Марибор е най-добрият Словенски отбор в последните няколко години, като спечели убедително последната титла с 20 точки преднина пред втория Олимпия Любляна. В местното първенство отборът отново е лидер след изиграването на 6 кръга, в който успяха да запишат 4 победи и две равенства. От началото на новият сезон, също като своя съперник не познават вкуса на поражението – нямат загуба в 9 официални мача.

В предишните два кръга футболистите водени от Дарко Миланич, постигнаха 100 % успеваемост – 4 победи в 4 мача, срещу отборите на Железничар Сараево и Люксембургския Ф91 Дюделанж. Трябва да отбележим факта, че тези отбори не се срещат за първи път в този турнир – това се случи преди 9 години, когато Динамо Загреб успя да елиминира Марибор, след 1-1 като гост и последвалата минимална победа с 2-1 на Максимир.

Логично е днес домакините да търсят по-настоятелно победата, като ще търсят убедителна победа, която да им даде сигурност за реваншът. Залогът е твърде голям, всички добре знаем какво значи влизане в групите на Шампионска Лига за отбори с по-скромни финансови възможности. Очакваме победа за домакинът, като нашата прогноза е Динамо Загреб -0.75 при коефициент 1.65 в футболен залогWIN, който най-вероятно ще продължи да пада. Също така нашата прогноза е за над 2.5 гола, но ще застраховаме малко като ще дадем прогноза за над 2,2.5 гола при доста приличен коефициент -1.85 в футболен залогWIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *