Обоснована прогноза Манчестър Юнайтед – Тотнъм

Scorebg.com » Обоснована прогноза Манчестър Юнайтед – Тотнъм

Манчестър Юнайтед – Тотнъм

Манчестър Юнайтед продължава да играе много силно срещу Тотнъм, като последното поражение от този съперник е от 2018-а. В споследвалите четири спора с него „червените дяволи“ записаха 3 триумфа и един хикс, като се насладиха на изобилие от добри моменти. Откакто пое позицията начело на Тотнъм, Моуриньо има два спора с Ман Юнайтед, като в нито един от тях не се наложи. И двата бяха голови, като неговият тим записа поражение с 2:1 и хикс при 1:1.

Изненадващо е това, че португалецът заложи на най-добрия си състав през седмицата за разгромния триумф над Макаби Хайфа, но в крайна сметка това донесе успех, въпреки че предвижданията бяха той да излезе с голяма част от резервите си. Тотнъм ще е на необходимото равнище и срещу Манчестър Юнайтед, като въпреки възхода си и записаните три последователни триумфа, момчетата на Солскяаер ще бъдат изненадани от прекрасния футбол на „шпорите“.

Най-накрая Тотнъм ще е съвсем близо до записването на победа срещу този си опонент, а точно Жозе Моуриньо е един от малцината, които имат представа как да го сторят. Футболът, който Тотнъм ще разгърне насред „Олд Трафорд“ ще е прекрасен, а това само ще му позволи да увеличи точковия си актив.

прогноза: 2 (+0.5АХ) @ 1.90

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *