Обоснована прогноза за Манчестър Юнайтед – Арсенал

Scorebg.com » Обоснована прогноза за Манчестър Юнайтед – Арсенал

Манчестър Юнайтед – Арсенал

Рано-рано и през този сезон тези два по принцип силни тимове изостанаха в подреждането. Всеки от тях се намира във втората половина на таблицата, а даже и трите точки в това съперничество няма да му позволят да се доближи до върховите позиции. В крайна сметка един успех тук ще е крайно важен за всеки от тях. Манчестър Юнайтед върна позагубеното си настроение след разгрома над РБ Лайпциг и трумфа с 5:0 в груповата фаза на най-престижния евро-турнир.

Един такъв успех върна тима на правилния път като го доближи на една победа от завръщане в Топ 10. Изненадващо е, че точно този отбор на „червените дяволи“ допусна няколко досадни грешки и се озова толкова назад в подреждането при положение, че завърши миналия сезон по възможно най-добрия начин. Арсенал бележи сериозен прогрес като продължава да изгражда един до голяма степен нов състав. Едно от най-ценните попълнения за отбора през последните месеци – Томас Партей, отново ще е сред титулярите, като ще е с ключова роля. Изненадващо ще е присъствието на Киърън Тиърни в центъра на отбраната редом до Габруел Паулища. Сака също ще стартира като ще е в полузащитата заедно с Партей и Елнени.

За пръв път Арсенал излиза с подобен състав, като изненадващото ще е, че ще съумее да поднесе изненадата. Манчестър Юнайтед ще е много прибран в собствената половина, макар домакинството. „Червените дяволи“ ще са с цели трима дефанзивни полузащитници, като това ще са: Фред, Мактомини и Погба. С подобна игрова схема те просто няма как да извлекат желаното от сблъсък със силен опонент като Арсенал.

 

прогноза: 2 (+0.5АХ) @ 2.00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *