Алегри: Барселона се възползва от единствената ни грешка

Scorebg.com » Новини » 2013 » Алегри: Барселона се възползва от единствената ни грешка

Старши-треньорът на „росонерите” Масимилиано Алегри остана недоволен от грешката на своята отбрана, която донесе гол за противника, но бе впечатлен от цялостното представяне на тима.

46-годишният италиански стратег изрази своето разочарование от слабостите в защитата на Милан, които позволиха на звездата на „каталунците” Лионел Меси да отбележи изравнителното попадение при равенството от 1:1 на „Сан Сиро”. Много футболни залагания обаче сочеха гостите за фаворит .

Домакините откриха резултата чрез Робиньо още в осмата минута, но аржентинският национал донесе точката за Барса, след като се разписа във врата на домакините, оставен непокрит по десния фланг.

Равенството оставя „росонерите” на второ място в група Н на Шампионска лига, а Алегри не пропусна да похвали своите възпитаници за това, че не са оставили гостите да доминират през целия мач.

„Момчета играха наистина добре. Ние не дадохме никакво пространство на Барселона за да създават обичайните опасности в нападение и в същото време им отвръщахме с бързи контраатаки.”

„Направихме само една сериозна грешка в отбрана и те ни наказаха.”

„Създадохме много повече опасности пред врата на Барса, отколкото в спечеленият мач срещу тях от изминалия сезон, но това е добър резултат за нас, защото все още сме на две точки пред Селтик.”

„Росонерите” заемат второто място в групата и са сочени за един от фаворитите в нея от много спортни залагания за Шампионска лига.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *