Роджърс: Агър не иска да напуска

Scorebg.com » Новини » Роджърс: Агър не иска да напуска

Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс заяви, че бранителят на Ливърпул Даниел Агър иска да остане и да продължи кариерата си на „Анфийлд”.

39-годишният ирландски стратег е уверен, че защитникът на „червените” иска да остане да играе в сегашния си клуб въпреки редицата футболни спекулации на острова, които го изпращат в тима на шампионите от Манчестър Сити.

Датския национал премина на „Анфийлд” преди шест години, като до този момент има над 100 мача във Висшата лига. Роджърс е уверен, че Ливърпул искат да запазят своя опитен бранител. Освен това, той разкри, че Агър лично го е уверил за оставането му в тима на „мърсисайдци”.

Ирландкия стратег заяви пред репортерите на острова:

„За мен няма голяма промяна относно бъдещето му. Като за начало мога да разкрия, че ние не искаме да го продаваме. Второ, смятам че той е играч, който идеално ще се напасне с работата в отбора и на трето място Агър не иска да напуска, което е много добре за нас.”

„Той е един от топ играчите и аз искам да го задържа при нас. За последните няколко месеца ние разяснихме плана за действие на отбора на някои от опитните играчи. Те останаха доволни и искат да продължат напред следвайки го. Смятам, че и с Даниел ще бъде същото.”

Ливъпул са един от фаворитите за спечелването на титлата във Висшата лига според редица футболни експерти и залагания.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *