Реднап призна за интереса към Хазард

Scorebg.com » Новини » Реднап призна за интереса към Хазард

Мениджърът на Тотнъм Хари Реднап разкри, че плеймейкърът на френския Лил Един Хазард ще бъде една от трансферните цели на отбора през лятото.

21-годишният белгийски национал най-вероятно ще напусне своя френски клуб през летния трансферен прозорец, като една от най-вероятните негови следващи дестинации е английската Висша лига.
Неговото име вече бе свързано с лондонските грандове Челси и Арсенал, след като Хазард не крие симпатиите си към силното първенство на острова.

Пресата във Франция разгласи, че Реднап също има интерес към младия талант, който не би имал нищо против да премине на „Уайт Харт Лейн” в края на този сезон.

Босът на „шпорите” също вече потвърди желанието си да види белгиецът в редиците на Тотнъм. Той заяви, че от няколко седмици са започнали да дискутират неговото евентуално преминаване в Тотнъм и Хазард ще бъде едно от сигурните имена в техния трансферен списък.
Реднап разкри в неделните футболни новини на острова:
„Хазард е един от играчите, за които говорихме. Той е един от сигурните футболисти в нашия трансферен списък.”

„Говорихме за него преди няколко седмици. Оттогава започнахме да обсъждаме какви са шансовете ни да го привлечем.”

В момента „шпорите” заемат третото място в местното първенство с актив от 53 точки и според повечето прогнози за Премиършип  те остават един от фаворитите за титлата през тази година.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *