Реднап оптимист за третото място

Scorebg.com » Новини » Реднап оптимист за третото място

Мениджърът на Тотнъм Хари Реднап е уверен, че отборът му ще успее да завърши на третото място във Висшата лига през този сезон въпреки последните две загуби.

Възпитаниците на Реднап допуснаха две поредни загуби в първенството от „артилеристите” и от шампионите Манчестър Юнайтед, въпреки че повечето футболни залози  бяха на тяхна страна. По този начин преднината им от 10 точки пред четвъртия Арсенал се стопи на едва четири точки.

„Шпорите” ги чакат две сериозни изпитания навън в следващите няколко кръга в лицето на Евертън и Челси, които наскоро уволниха своя мениджър Андре Вилаш-Боаш.

Въпреки това, Реднап остава доволен от представянето на отбора си прези този сезона и смята, че ще успеят да си уредят директно класиране за Шампионската лига.

Той заяви пред медиите на острова:

„Ние все още сме на трето място и смятам, че ще можем да завършим сезона по този начин.”

„Преднината ни от 10 точки внезапно се намали до четири точки и ни предстоят няколко много тежки мача. Ще гостуваме на Евертън и след това играем с Челси навън.”

„Ще бъде тежко, но смятам че ще запазим мястото си и няма да го отстъпим на Арсенал. Имаме преднина от четири точки и голям шанс да успеем.”

„Ще гледам да завършим трети, а не четвърти. Ще съм разочарован ако завършим четвърти.”

В следващият кръг от Висшата лига „шпорите” гостуват на Тотнъм, като е много трудно да се даде ясна прогноза за мачове от този калибър и въпреки всичко, момчетата на Реднап ще се постарят да сложат край на лошата серия от две поредни загуби

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *