Тотнъм без сериозни промени през зимата

Scorebg.com » Новини » Ноември – 2011 » Тотнъм без сериозни промени през зимата

Тотнъм без сериозни промени през зимата

Босът на лондонския Тотнъм Хари Реднап заяви, че няма прави сериозни инвестиции на трансферния пазар в началото на следващата година.
Много често Реднап е един от мениджърите във Висшата лига, които са най-активни при отварянето на зимния трансферен прозорец, но изглежда този път той ще остане пасивен през идния януари.
По време на своя престой на „Уайт Харт Лейн”, Реднап направи редица важни промени в състава на „шпорите” и през този сезон те са един от основните претенденти за титлата в Англия.
Възпитаниците на 64-годишният стратег показват страхотни футболни резултати в последните няколко кръга от Висшата лига и със своите пет поредни победи се нареждат на трето място във  временното класиране.
Наскоро се появиха слухове в медиите на острова, че Реднап ще привлече някои нови лица в клуба от северен Лондон за да продължи силното представяне на отбора и през втория полусезон, но старши-треньорът на Тотнъм упроверга тези твърдения.
„Както вече заявих, не възнамерявам да привличам каквито и да било нови лица в клуба през януари. Първоначално бях разтревожен за контузиите на някои от нашите бранители, което отслаби представянето на отбора.”
„Със завръщането на Уилям Галас и Ледли Кинг тези притеснения вече ги няма. За да бъда честен с вас, смятам че притежаваме един от най-силните състави във Висшата лига, така че незнам дали привличането на нови играчи ще направи отбора ни по-добър, след като вече имаме достатъчно класни футболисти на всеки пост.”
„Няма абсолютно никакъв смисъл да подписваме с нови играчи, ако те няма да подобрят представянето на отбора.”
„Шпорите” се намират в отлична форма през този сезон и повечето прогнози за Висша лига  им отреждат място сред топ 4, в силния шампионат на острова.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *