Тодор Янчев не се притеснява за бъдещето си

Scorebg.com » Новини » Ноември – 2011 » Тодор Янчев не се притеснява за бъдещето си

Тодор Янчев не се притеснява за бъдещето си

Капитанът на ЦСКА София Тодор Янчев е спокоен за бъдещето си в отбора въпреки слуховете, че договорът му с „червените”, който изтича в края на сезона, няма да бъде подновен.

Янчев бе посочен като един от виновниците за ремито с Лудогорец в последния кръг на А група, което попречи на ЦСКА да зимува като лидер в шампионата. Повечето футболни прогнози сочат, че битката за титлата между Лудогорец и ЦСКА през пролетта ще бъде ожесточена.

„Разбрах от медиите, че излизам в пенсия и това силно ме изненада. Имах разговор със спортния директор Драголюб Симонович и той ме увери, че няма нищо вярно в тази информация”, сподели Янчев.

„Искам да продължавам да играя за ЦСКА. Желая да завърша кариерата си в клуба. В момента обаче тези неща не са на преден план, тъй като искам да си почина от натрупаната умора”, продължи капитанът на „червените”.

Есенните футболни резултати на ЦСКА показват, че тимът от „Герена” е във възход и има големи шансове да се пребори за шампионската титла на страната. Янчев обаче е умерен в прогнозите си за крайния изход на борбата в А група.

„За нас е важно да сме постоянни и да решаваме нещата на терена. Най-лесно ми е да кажа, че ЦСКА ще е шампион. Аз винаги съм стъпвал здраво на земата и съм обещавал неща, които реално зависят от мен. В ЦСКА сме 30 души”, завърши Янчев.

След края на есенния дял в първенството Лудогорец и ЦСКА делят лидерството с актив от по 36 точки. Тимът от Разград има леко предимство, тъй като е с по-добра голова разлика от „червените”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *