Емануелсон: Ще се роди нов Милан

Scorebg.com » Новини » Емануелсон: Ще се роди нов Милан

Урби Емануелсон е уверен, че „росонерите” ще са основен претендент за титлата въпреки, че се разделиха с някой от най-добрите си играчи, като Златан Ибрахимович и Тиаго Силва.

26-годишният холандски полузащитник вярва, че загубата на двамата ключови играчи на „росонерите” няма да попречи на амбициите на клуба за титла в шампионата. Повечето прогнози Серия А, също сочат Милан за един от фаворитите в качлото през новия сезон.

Емануелсон смята, че напускането на дуото Ибрахимович – Силва е лош удар за тима на Масимилиано Алегри, но е уверен, че ще бъде направена подходяща селекция преди края на летния трансферен прозорец.

Той заяви на официалния сайт на клуба:

„Трудно е да възприема, че Тиаго и Ибра напускат, но сега ще се роди нов Милан. Отборът винаги трябва играе така, че да побеждава дори и без тях.”

„Клубът мисли за привличането на нови играчи.”

Бившият играч на Аякс разкри и част от личните си амбиции, като смята да стане едно от главните действащи лица на „Сан Сиро”.

„Искам да се представя добре в Милан и работя усилено за това.”

За изминалия сезон в калчото Емануелсон е изиграл 30 мача с екипа на „росонерите”, като за това време е вкарал два гола. Някой от най-добрите изяви на халфа може да видите в последните футболни видео новини.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *