Наполи – Специя

Scorebg.com » Наполи – Специя

Прогноза за  Наполи – Специя

Наполи не беше на необходимото равнище през последната седмица и претърпя две много сериозни поражения – във финала за Суперкупата от Ювентус и в първенството от Верона. Двубоят със Специя е безкрайно важен за неаполитанци, които освен това са действащи носители на купата. Турнирът е ключов за тях и със записването на победа в този 1/4-финал ще се доближи страшно много до желаното. Увеличиха се и случаите, в които мачовете на Наполи са спохождани от много голове, така че няма да е изключено и този със Специя да бъде причислен към тях.

През последната година отборът на Гатузо играе все по-разкрепостено, като разчита на 4-2-3-1. И в този турнирен двубой ще заложи на същото като на върха на нападението ще действа Петаня, който през последния месец се наслаждава на топ представяне. Той вкара редица ключови голове, така че със сигурност ще е в центъра на опасностите пред противниковата врата. Специя сюрпризира Рома в миналия кръг от турнира и то като гост.

Няколко дни по-късно беше съвсем близо до това да отмъкне точка от визитата си на същия опонент в двубой от Серия А. Специя има сериозни пробойни в отбрана, които срещу нападение, като това на Наполи, няма как да не доведат до сериозно пропукване и инкасирани на няколко гола.

прогнози: 1 (-1.5АХ) @ 2.00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *