Майнц – Вердер Бремен

Scorebg.com » Майнц – Вердер Бремен

Прогноза за Майнц – Вердер Бремен

Майнц - Вердер Бремен

Прогноза за Майнц – Вердер Бремен

Майнц

Майнц 05 е на прага на едно много сериозно изпитание, каквото е Вердер Бремен. Безкрайните слабости на домакините в атакуващ план продължават и до днес като за всичките 9 изминали кръга те вкараха едва 5 пъти. Няма нито един тим в елитната дивизия на Германия, който да е намерил противниковата врата толкова малко пъти.

В същото време пък отбранителната им линия е в пъти по-добра от тази на всички съперници, намиращи се в непосредствена близост. Тимът влиза в двубоя като първи над зоната на изпадащите, а всички 4 около него (1 по-напред и 3-те от дъното) са с минимум два пъти повече инкасирани голове.

Щутгарт и Фортуна Дюселдорф са с по 24, Нюрнберг е с 22, а Хановер с 21. Цялата ситуация около отбора на Майнц е много необичайна като страшно рядко се вижда отбор с подобни показатели в немския елит. Същевременно този тим е на път да се превърне в изцяло домакински като спечели 8 от всичките си 9 срещи на собствения “Опел Арена”. За най-голямо съжаление той няма да може да разчита на редица футболисти сред които: Бунгерт, Мюлер, Холтман, Адлер, Баку и Бергрийн.

Така треньорът Шварц залага на своите любима схема 4-3-3 с: Центнер, Брозински, Бел, Ниакате, Карисол, Лаца, Гбамин, Кунде Малонг, Боетиус, Метета и Куаисон. Въпреки разгрома, който бяха принудени да преглътнат гостите от Бремен, промените в техния състав са страшно малко.

Неотдавна те бяха надиграни по един много убедителен начин от “аспирините” и всъщност инкасираха 6 гола за едва 90 минути, а в предходните си 8 сблъсъка бяха инкасирали едва 8.

Вердер Бремен

За тази визита на Майнц Кофелд ще разчита на: Павленка, Аугустинсон, Мойсандер, Велкович, Гебре Селасие, Егещайн, Баргфреде, Клаасен, Кайнц, Осако и Крузе. Точно в едно такова съперничество между два отбора, които през последните години едва ли не винаги завършват срещите си с изобилие от голове, настоящата прогноза за противоположна развръзка е изненадваща.

Много са белезите, че най-накрая Майнц и Вердер ще променят хода на резултатите в споровете си като тук и точките, и головете ще са с огромно значение за всеки един от тях, а вариантът за късна развръзка в заключителните минути отново е на дневен ред.

лига: Германия – Бундеслига 1
среща: Майнц – Вердер Бремен
прогноза:под 2.5 гола
коефициент:2.10 от winbet
Статус:?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *