Лестър – Саутхямптън

Scorebg.com » Лестър – Саутхямптън

Прогноза за Лестър – Саутхямптън

Лестър - Саутхямптън

Обоснована прогноза за Лестър – Саутхямптън

Лестър

Лестър прави пореден много силен сезон и макар да е на цели 10 точки от 5-то място (което дава право на участие в турнира „Лига Европа“), тимът е един от най-силните в страната. По всяка вероятност това ще е и крайната му позиция през този сезон, понеже се забелязват известни различия между него както спрямо позиционираните по-напред в класирането, така и спрямо тези по-назад.

При всяко едно положение „лисиците“ има няколко основни предимства спрямо по-голямата част от тимовете в първенството като една съществена част от тях са свързани с присъствието на Клод Пюел за треньор и на няколко много бляскави футболисти, каквито рядко могат да се намерят в някой от намиращите се във втората половина на класирането тимове.

Лисиците“ продължават да играят в характерния си начин от последните два сезона като разчитат страшно много на четиримата в отбрана и макар да имаше известни промени в съставляващите тази линия, тя все още е на едно прилично ниво. Присъствието на Рикардо Перейра е много, много интересно. Въпросният португалски футболист е на път да се превърне в едно от най-големите открития на сезона в английския елит.

Tой буквално вършее по целия фронт на десния фланг на Лестър като е в състояние да играе на всяка една от позициите в тази част. Неведнъж той се подвизаваше като защитник в тази зона, но в последните два двубоя неизменно играе като крило. В редица случаи той се озоваваше дори в центъра на нападението, така че това е футболист, който в близките седмици ще получава все повече позитивни отзиви.

На негово място на десния фланг на отбраната (в случаите, в които започваше като крило) стартираше Дани Симсън, който се справи на ниво и се очаква за пореден път той да започне редом до Чилуел, Магуайър и Морган в отбранителната линия. Лестър има и Ндиди, и Менди в средата на терена, а тяхното присъствие страшно много подпомага дефанзивната линия, така че Саутхямптън ще трябва да направи нещо много специално, за да стигне до вкарването на гол.

Саутхямптън

Светците“ все още са в процес на реконструкция след като Хаузенхютъл получи поста, но той така и не изглежда готов да приспособи стила си към този на Премиършип. Немският наставник продължава да прави така, че отборът му да изглежда по някакъв безумно атакуващ начин, който не е присъщ за английския елит и в най-скоро време ще научи, че корекциите са неизбежни.

Това ще се случи точно след провала срещу Лестър и поредния случай, в който неговите възпитаници няма да намерят път към реализирането на голове в своя визита.

лига: Англия – Висша Лига
среща: Лестър – Саутхямптън
прогноза: под 2.5 гола
коефициент:1.70 от winbet
Статус:?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *