Лестър – Кристъл Палас

Scorebg.com » Лестър – Кристъл Палас

Прогноза за Лестър – Кристъл Палас

Лестър - Кристъл Палас

Обоснована прогноза за Лестър – Кристъл Палас

Лестър

Лестър продължава да е едновременно и впечатляващ, и потресаващ само в обхвата на този сезон. Това в никакъв случай не е нещо ново за феновете на отбора, които свикнаха да виждат любимците си в такава светлина. Не са толкова назад във времето последователните години, в които те изживяха цялата палитра от възможни емоции във футбола.

Постигнатото спасение в заключителните кръгове, последвано от спечелването на титлата само няколко месеца по-късно. И няма и как по друг начин този отбор на „лисиците“ да не е толкова противоречив с всичко около себе си. Той продължава да се изявява точно в тази си светлина и в обхвата на настоящия сезон като вече стигна до спечелване на точки срещу всичките най-силни тимове в първенството, а в същото време загуби от редица посредствени.

Измина страшно много време от последната победа за Клод Пюел и неговите футболисти като тя дойде още в първия ден от годината във визитата на Евертън. Нито един от последвалите 6 не завърши благополучно за тях като само в веднъж не загубиха и изненадващо това се случи точно срещу водача в класирането по онова време.

Кристъл Палас

Безкрайно тежка стана програмата им като след тази си визита имаха насреща Манчестър Юнайтед и Тотнъм като и в двата случая загубиха, но домакинството на Кристъл Палас идва във възможно най-добрия момент за тях. Прекъсването на тази толкова лоша серия и то в най-кратък срок е направо наложително за хората на Пюел, които са вече 12-и в класирането и започнаха да изостават все повече от водещите отбори.

За това домакинство те имат две основни въпросителни около стартовия си състав и те са свързани с Джеймс Мадисън и Бен Чилуел. Въпреки това е напълно възможно и двамата да се озоват сред титулярите.

Много по-съществени са спънките от това естество за „орлите“, които няма да разчитат на: Суаре, Сперони, Уикъм, Уан-Бисака и Кели. От месец насам Палас е в супер серия като няма нито едно поражение, а освен това запазва и вратата си без допуснат гол все по-често.

Подобрението в отбранителната линия ще продължи като и в този случай тимът ще е на ниво в това отношение. Много трудно обаче ще намери път към вратата на Шмайхел още повече след като най-накрая защитата пред него ще се върне към най-силните си изяви.

лига: Англия – Висша Лига 1
среща: Лестър – Кристъл Палас
прогноза:Под 2.5 гола и Лестър да не допусне гол @ 2.62
коефициент:1.70 от Букмейкър efbet
Статус:?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *