Къде ще можем да залагаме за Световното първенство?

Scorebg.com » Къде ще можем да залагаме за Световното първенство?

Остава по-малко от месец или малко повече от 20 дена до началото на  20-тото Световно първенство по футбол, както едва ли има, човек който да не знае къде ще бъде проведено. По-интересен е факта, че Бразилия е петата поредна държава, която имала честта да бъде домакин на този турнир повече от един път.
Въпреки, че първенството  все още не е започнало, със сигурност ще бъде запомнено и с неуредиците около построяването на новите стадиони и инфраструктурата около тях. Организаторите уверяват, че всичко ще бъде готово за откриването на 12 юни, когато е първият двубой от група А, между Бразилия и Хърватия. Можете да прочете нашата обоснована прогноза за този двубой.
Въпросът, който вълнува голяма част от футболните фенове, който смятат, че това е добър шанс за да си докарат допълнителни доходи от футболни залози е къде ще могат да залагат.

В кой букмейкъри ще може да се залага на мачовете от Бразилия – 2014 ?

1.    Bet365 – безспорно, един от водещите букмейкъри в Европа, който може би заема или поне заемаше най-големият пазарен дял и в България. За съжаление вече измина почти цяла година, откакто този букмейкър попадна в забранителния списък комисията по хазарта. Както може би сте забелязали bet365, реши да прекрати рекламната си кампания в България, затова и изчезнаха всички рекламни банери на този букмейкър. Доколкото ни известно, приемат нови регистрации, трябва да намерите само работещ линк за достъп до тяхната страница. Може да сами да си намерите различни  блогове, където непрекъснато се обновяват линковете за достъп.

2.    Betfair – Може би най-добрият вариант за залагане на мачовете от Бразилия 2014. Защо?
Най-малкото, освен хилядите възможности за залагане който предлага, но и защото има издаден лиценз да оперира на територията на България. Не можем да наречем betfair букмейкър, защото реално, това е борса и работи на съвсем различен принцип, от традиционния букмейкър. В Betfair, Вие играете срещу други играчи, а не срещу букмейкърската къща.

3.    Gobetgo.com – може не сте чували за този букмейкър, сравнително нов е. Приема нови клиенти от България, като предлага повече от добри коефициенти, за някой мачове те са по-добри от тези на bet365 и Betfair.

4.    Toto.bg – Български Спортен Тотализатор също има издаден лиценз и можете да залагате на мачовете от Световното първенство, за съжаление този букмейкър не толкова атрактивен като услуги и достъпност.
Тази статия е с чисто информационен характер, моля запознайте се с условия за ползване на страницата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *