Кристъл Палас – Ливърпул

Scorebg.com » Кристъл Палас – Ливърпул

Анализа за Кристъл Палас – Ливърпул

„Орлите“ на Рой Ходжсън излизат пред много сериозно изпитание, но това не е нещо, което ще ги уплаши. Голямата въпросителна е дали чисто и просто ще им достигнат качествата, за да противодействат на толкова силен опонент. Радващото за тях е, че вече губят все по-трудно в такива големи двубои, а начело имат треньор, който познава случващото се в противниковите редици от първо лице. Ходжсън имаше немалък период, в който беше част от редиците на Ливърпул, но все пак не е за пропускане да се отбележи и това, че неговият Ливърпул беше в пъти по-различен от този на Клоп.

Най-накрая „червените“ се чувстват все по-комфортно, все по-добре сработени на футболния терен и намериха такъв ритъм, че е много трудно да бъдат спрени от който и да било. Точно преди прекъсването за националните тимове дойде и едно от голямемите дербита на футбола в страната – с Манчестър Сити, което те спечелиха и така увеличиха много сериозно преднината си. Клоп промени много сериозно едно нещо и това е представянето на тима си като гост.

Точно преди неговото идване Ливърпул изпитваше сериозни затруднения точно във визити като тази на Кристъл Палас, която се задава зад ъгъла. Това ще е поредният случай, в който „червените“ да затвърдят това мнение и да измъкнат поредни много важни три точки. Това, че броени минути след последния съдийски сигнал на техния двубой започва този на Манчестър Сити срещу Челси, със сигурност ще е добре дошло за тях.

С още една победа Ливърпул ще постави своя голям съперник за титлата – Манчестър Сити до стената, а Челси в никакъв случай не е случаен опонент. На първо време за Ливърпул стои това да запише победа в гостуването си на „орлите“. Лондончани ще подходят по обичайния за Ходжсън начин в такива двубои – ще се затворят в своята половина, а все по-често през последните години Ливърпул изпадаше в такива ситуации, като се справяше с лекота. Нападателната мощ на „червените“ ще се окаже решаваща за изхода от този двубой.

 

прогноза: 2 (-1.5АХ) @ 2.05

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *