Как да вляза в bet365 или който и да е друг букмейкър?

Scorebg.com » Как да вляза в bet365 или който и да е друг букмейкър?

В тази статия ще ви предложим две решения който ще улеснят достъпа ви до bet365 или желания от Вас букмейкър.Може би тези варианти са по-малко известни и популярни, отколкото така наречените огледални сайтове. Проблемът с тези огледални сайтове е, че не всички букмейкъри който получиха забрана от Комисията по-хазарта, предоставят такива. Освен това винаги има риск да попаднете на Phishing сайт, който в общият случай ще изглежда 1 към като любимият Ви букмейкър на нов адрес (предоставен като алтернативен) само, че няма да има нищо общо с букмейкъра. Така освен, че бъде откраднато Вашето потребителско име и парола, при евентуален депозит или заявено теглене ще разполагат с данни и за вашата дебитна или кредитна карта.

[box type=normal] Какво може да се направи? [/box]

Безспорно най-сигурният начин е да ползвате платените услуги на VPN доставчици. Ако това не Ви говори нищо, очаквайте нашата статия за безплатен VPN клиент и доставчик който предоставя тази услуга също безплатно.

[box type=event] Вариант 1 – използване на Google DNS [/box]

Ако за Вас горе-написаното , не говори нищо или Ви се струва прекалено не се притеснявайте не и необходимо. Може да намерите достатъчно информация по-въпросът,но, ще се опитаме да Ви обясним накратко. Най-общото казано  за отворите bet365.com или който да друг адрес в Интернет, трябва да се свържете физически с него.Връзката между Вас и страницата става чрез уникалният адрес на който е разположена страница – IP.

Дали ще напишете в любимият си браузър http://194.153.145.104/ или abv.bg е едно и също (можете да проверите). Логично като искате да отворите дадена страница Вие не пишете неговото IP, a abv.bg. Тук идва ролята на DNS сървърите – те са достатъчно на брой и съхраняват тази “връзка” между домейн и IP-та.

С наложената забрана за достъп до определени страници, Вашият интернет доставчик като види, че търсите забранен адрес Ви пренасочва към друго място – съобщение за забрана и т.н.
Google Inc освен добре познатата Ви търсачка, предлага още много други услуги. Една от тях Google Public DNS, която е предназначена за:
– ускоряване на сърфирането
– подобряване на сигурността
– да получите резултати който очаквате без никакво пренасочване – това което ни интересува.

[box type=event] Какво трябва да направите? [/box]

Трябва да следните IP адреси 8.8.8.8 и 8.8.4.4 като Ваши DNS сървъри за (IPv4) протокол или 2001:4860:4860::8888 2001:4860:4860::8844 за IPv6 протокол. Можете да ползвате и двата протокола едновременно. Най-лесният начин е отивате в Control Panel, натискате Network and Internet след това Network and Sharing Center след това Change adapter settings и ще видите прозорец подобен на този. След това с десен бутон натискате върху иконата адаптера който ползвате за връзка ( в моят случай Wi-Fi, ако използвате кабел) и избирате Properties. След това отивате на Internet Protocol Version 4 (TCP/Ipv4) и натискате отново Properties, ще видите този прозорец. Въведе 8.8.8.8 и 8.8.4.4 съответно в Preferred DNS Server и Alternate DNS Server.
[box type=error] ВАЖНО: Запишете си всички числа от текущите Ви настройки на един лист, в случай на неуспех !!! [/box]
Повторете процедурата, но този път за Internet Protocol Version 6, като там трябва да въведе     2001:4860:4860::8888 Preferred DNS Server и 2001:4860:4860::8844 Alternate DNS Server.
[box type=error] ВАЖНО: Запишете си всички числа от текущите Ви настройки на един лист, в случай на неуспех !!! [/box]

Запазете всички настройки и затворете всички прозорци. Натиснете едновременно клавишът WIN+R, ще се отвори този прозорец и напишете ipconfig /flushdns и Enter.

Ако всичко е наред и Вашият интернет доставчик използва този начин на филтриране, натискайки [button color=”lgreen” url=”http://scorebg.com/futbol/iq2ltu”] вход [/button] вече няма да е забранен. Ако въпреки, че сте изпълнили всичко страницата написано по-горе и страницата на  не се зарежда, както и всички останали страници ще трябва върнете всички настройки който предвидливо сте си записали на лист!

 

[box type=event] Вариант 2 – очаквайте скоро ! [/box]

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *