Жирона – Атлетик Билбао

Scorebg.com » Жирона – Атлетик Билбао

Анализ за Жирона – Атлетик Билбао

Жирона - Атлетик Билбао

Обоснована прогноза за Жирона – Атлетик Билбао

Жирона потегля към поредно домакинство с желанието да сложи край на слабите си изяви на собствения „Ещадио Мунисипал де Монтиливи“. Същият този отбор си набави едва 12 пункта благодарение на резултатите си у дома и така разделя върховото място в негативната класация за най-слаб домакин през сезона с отбора на Валядолид като го превъзхожда единствено благодарение на по-добрата си голова разлика.

Жирона

Жирона вкарва по по-малко от гол на своя „Монтиливи“, така че въобще няма да е изненадващо ако тази серия продължи и срещу Атлетик Билбао. Единствено вече споменатият тим на Валядолид има по-малко реализирани голове на своя стадион и то само с два, така че това гостуване със сигурност е много добра възможност пред „баските“ да си набавят поне точка и да се утвърдят в горната половина на класирането. Точно толкова точки, колкото е спечелил отборът на Жирона в домакинствата си, е спечелил Атлетик Билбао в своите гостувания.

Атлетик Билбао

Това, което задължително трябва да се сподели когато става на въпрос за тима на Жирона е, че той стои на една много престижна позиция в класацията за най-силен гост в цялата Примера като там бива превъзхождан единствено от Барселона и Реал Мадрид. Контузиите трудно ще изиграят каквато и да била роля около развръзката на този сблъсък, тъй като са много малко. В домакинските редици на разположение няма да са: Адай, Мохика и Луис, докато в тези на гостите – Алварез и Адуриц.

Последният е с огромно значение за силните изяви в нападението на тима, така че това ще е друг много голям удар върху атакуващия аспект от играта и за цялостната развръзка на мача. Във всеки от изминалите си 3 директни двубоя през последните години, Жирона и Атлетик Билбао завършиха с много малко голове, така ще е и при 4-ия.

прогноза: под 2.5 гола @ 1.53

лига: Испания – Примера Дивисион
среща: Жирона – Атлетик Билбао
прогноза: Под 2.5 голаг
коефициент:1.53 от МелБет
Статус:?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *