Есберг – Хобро

Нашата обосновава прогноза за двубоя от датската висша лига, между отборите на Есберг – Хобро. Можете да заложите тази прогноза в любимия си букмейкър при добър коефициент.

Scorebg.com » Есберг – Хобро

Прогноза Есберг – Хобро

Дания - СуперлигаЕсберг не стартира по най-добрия начин като в първите 4 кръга не стигна до нито една победа, но последваха 3 триумфа с по 1:0. До много голяма степен благодарение на тях отборът поддържа позицията си в горната половина на класирането. Дойде нова загуба, която беше очаквана от всички – в домакинството на Копенхаген, за да сложи край на възхода им. Това беше само за кратко, тъй като в последвалите си 6 двубоя претърпяха само едно поражение.

Есберг

Макар да не е сред най-резултатните отбори, а често да печели с минимална разлика, Есберг се изкачи до 4-то място в таблицата. При победа в петъчния си сблъсък тимът ще открие кръга с поход към 3-то място и ще се доближи само на 4 пункта от водачите Мидтиланд и Копенхаген. Освен забележителната форма, друга много добра новина за домакините и в частност за треньора Йон Ламерс произтича от това, че има на разположение пълната палитра от футболисти. С леки травми в неговите редици са единствено Аниембе и Ван Дер Ваарт. Освен това само един от последните 4 гости на “Блу Уотър Арена” намери път към домакинската врата и това беше не кой да е, а действащият носител на титлата – Копенхаген.

В това отношение обаче Хобро се ползва с много добра успеваемост след като само в рамките на последните си две визити на Есберг намери домакинската врата цели 6 пъти. Когато става на въпрос за директни съперничества между тези два тима, зрелището едва ли не е гарантирано. Изобилието от голове в тях започва още от 2014-а година като всеки от последните им 6 спора са получили реализация с варианта гол/гол, докато последните 5 от тях – с над 2.5 гола. Точно в този миг, когато домакините са във възход, те обаче така и не намериха своя явен голмайстор, който да бележи гол след гол. Това в определен по-късен етап от сезона може и да спре полета им към върховите позиции.

Хобро

Тук се открива и една от малкото страни, в които Хобро превъзхожда своя следващ съперник, тъй като централният нападател на тима – Емануел Саби вече наниза 5 гола през сезона и има сумарно колкото двама централни нападатели на съперника. Във всяко друго отношение Хобро изостава като има и повече инкасирани голове във вратата си, гарнирани с по-малко реализирани. Всичко това води дотам, че с крехкия си точков актив тимът заема последното място в подреждането, но в никакъв случай не е обречен, тъй като до края на сезона има страшно много кръгове.

Само в последните четири двубоя между Есберг и Хобро паднаха 20 гола, което прави по зашеметяващите 5 на мач. Въпреки все по-честият поглед на домакините към ниските резултатности, тук става на въпрос за спор с един добре познат съперник, в който головете падат един след друг. Малката изненада ще се изрази в това, че Хобро най-накрая ще подобри успеваемостта си в завършващата фаза и ще се разпише.

 

лига: Дания – Суперлига
среща:Есберг – Хобро
прогноза: гол/гол1.80 от българският efbet
Статус: ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *