Дженоа – Сампдория

Scorebg.com » Дженоа – Сампдория

Прогноза за Дженоа – Сампдория

Дженоа-Сампдория

Обоснована прогноза за Дженоа-Сампдория

Неделната вечер в италианския елит приключва със съперничество между Дженоа и Сампдория. Още преди първия съдийски сигнал се очаква този двубой да е напълно равностоен, а многобройните прилики между двата отбора загатват точно за това. Неотдавна „грифоните” бяха в горната половина на класирането, но след натрупаните три последователни загуби през последния месец и половина се свлякоха до 14-то място.

Дженоа

Дори да стигнат до победата в това си домакинство, техният прогрес в подреждането ще е минимален като ще изпреварят едва два тима – Сампдория и Каляри. Последният обаче все още не е изиграл своята среща, която е последна за кръга и едва ли ще позволи да бъде изпреварен толкова лесно. До много голяма степен разочароващите резултати за Дженоа се обясняват елементарно – с безкрайно трудната им програма. Тя включваше съперничества с Интер, Милан и Наполи.

В последното от тях те бяха много близо до това да спечелят поне точка, но не успяха да задържат високото си ниво на представяне и през втората част и претърпяха пълен обрат. Когато става на въпрос за изявите на собствения стадион тимът на Дженоа се представя доста добре.

Той въобще не е от онези, в чиито сблъсъци падат много голове. В последно време и това започна да се променя след като всеки от последните 3 двубоя на „Луиджи Ферарис” завърши с над 2.5 гола. Тази серия няма да продължи дълго като още в домакинството със Сампдория като нищо ще бъде приключена. Треньорът на домакините – Юрич ще заложи на обичайната си единайсеторка: Раду, Кришито, Ромеро, Бираски, Ромуло, Лазович, Беса, Велосо, Хийемарк, Куаме и Пьонтек. Всички погледи са насочени към последния, който е на път да се превърне в една от най-големите изгряващи звезди на полския футбол. През последния месец се заговори, че почти сигурно той ще напусне в посока някой голям европейско отбор още през зимния трансферен прозорец.

Сампдория

Голяма част от казаното дотук е в пълна сила и за тима на Сампдория, който само през последния месец записа 3 загуби в 3-те си сблъсъка като инкасира 11 гола във вратата си, а всеки от тях завършваше с над 2.5 гола. За този двубой Джампаоло ще разчита на: Аудеро, Муру, Коли, Андерсън, Беречински, Екдал, Прает, Янкто, Рамирес, Дефрел и Куалярела.

Най-накрая Дженоа и Сампдория ще демонстрират огромно подобрение на изявите си в отбранителен план. Ще бъде продължена ниската резултатност в съперничеството им, която се наблюдава от 2013-а насам.

В изиграните 11 двубоя само един е завършил с вкарването на повече от 3 гола. Този случай ще е поредният в тази графа като и тук головете няма да са много.

лига: Италия – Серия А
среща: Дженоа – Сампдория
прогноза: под 3.5 гола
коефициент:1.30 от казино winbet
Статус:?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *