Грузия – Латвия

Scorebg.com » Грузия – Латвия

Прогноза за Грузия – Латвия

Грузия-Литва

Обоснована прогноза за Грузия-Литва

Грузия

Грузия изненада всички с блестящите си изяви преди няколко дни когато спечели гостуването си на Казахстан. В тази неособено силна група D, в която другите два тима са Андора и Латвия победата още повече като гост над прекия съперник за първата позиция беше направо скъпоценна за футболистите на Владимир Вайс. Къде с футболни умения, къде и с известна доза късмет, те спечелиха с 0:2. Определено при първия гол в сила беше първата част от предходното изречение – едно блестящо изпълнение на Шакветадзе донесе преднината в резултата. Само 5 минути по-късно и спортното щастие споходи вече излезлия напред тим, който все пак не остана задоволен от това 0:1 и не след дълго удвои аванса си благодарение на автогол. В оставащите минути до края на срещата не се случи нещо по-интересно и така тимът на Вайс еднолично оглави групата след като в другата среща Латвия и Андора не се победиха.

Липсата на гол във вратата на андорците безспорно беше гигантска изненада, а Латвия само може да съжалява, че пропиля тази толкова добра възможност да започне с победа, още повече, че играеше у дома. Не бяха и особено много головите шансове пред тях, така че посредствеността, която ги е обхванала, като нищо може и да ги остави на дъното в групата.

Латвия

Докато срещу Андора Латвия имаше инициативата и трябваше да създава головите положения пред вратата, срещу Грузия ще е коренно различно. Отборът ще бъде прибран в своята половина, а на отделни моменти и в наказателното си поле, и ще разчита единствено на някакви действия на контра игра, каквито е много малко вероятно да доведат до успех (в случая реализиране на гол).

Футболистите на Пааталайнен нямат особено качество в нападението си, където в първия двубой стартираха двама футболисти – Сабала и Икауниекс. Нито един от тях не направи необходимото, за да преодолее вратаря на андорците Гомес и да донесе всичките точки. Латвия ще е прекалено прибрана и няма да позволи да се стигне до разгром, макар мнозина да предвиждат такъв.

лига: Лига на нациите
среща: Грузия – Латвия
прогноза: под 2.5 гола
коефициент: 1.70 от winbet
Статус:Печели

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *